Google Pixel 6 (Pro) verliest signaal na december-update

Google Pixel 6 (Pro) verliest signaal na december-update

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Verschillende Pixel 6-gebruikers klagen dat ze met momenten geen oproepen ontvangen of de verbinding met mobiel internet kwijtraken. Het gaat om een fout die in de december-update van Google is geslopen en vooral Europese gebruikers lijken er last van te hebben.

Pixel 6 (Pro)-signaalprobleem

Sinds de Pixel 6-reeks deze week de beveiligingsupdate van december kreeg, regent het van klachten van gebruikers. De telefoons raken geregeld de mobiele verbinding kwijt en dat leidt tot onder meer gemiste telefoontjes, berichten die niet aankomen en verbindingsproblemen in apps.

Androidworld kreeg verschillende tips van lezers waaronder Thomas die met hetzelfde probleem zitten op hun Pixel 6 of de Pixel 6 Pro en ook op de redactie misten we al enkele oproepen. De problemen werden inmiddels al aangekaart op Googles Issue Tracker en op Reddit. Wat opvalt is dat het voornamelijk Europese gebruikers zijn die last hebben van verbindingsproblemen.

Gerelateerde artikelen

Geen reactie van Google

Op het moment van schrijven is er nog steeds niets bekend over de precieze oorzaak van de fout en Google heeft ook nog niet gereageerd. Het is dus bekend of een herstellende patch onderweg is en hoe lang het zal duren alvorens hij uitrolt. Verder hebben gebruikers ook nog geen tijdelijk hulpmiddel ontdekt voor de netwerkproblemen.

Sommige Pixel 6-gebruikers hadden al langer last van signaalproblemen. Heb jij een toestel uit de Pixel 6-reeks en heb jij er ook last van? Misschien heb je inmiddels wel een tijdelijke oplossing voor de fout ontdekt? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Google Pixel 6-reeks? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Bedankt voor alle tips!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk