Google Pixel 6 Pro kampt met schermprobleem, fix onderweg

Google Pixel 6 Pro kampt met schermprobleem, fix onderweg

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Vorige week merkten verschillende Google Pixel 6 Pro-gebruikers op dat hun telefoon een vreemd flikkerend probleem met het scherm vertoonde. Google heeft aangegeven dat het ervan op de hoogte is en gaat het probleem tevens aanpakken.

Pixel 6 Pro met flikkerend scherm

Google laat in de Pixel-community weten dat er een probleem is geconstateerd met de schermen van sommige Pixel 6 Pro-telefoon: "Pixel 6 Pro-gebruikers kunnen een lichte, tijdelijke flikkering opmerken wanneer het apparaat is uitgeschakeld, en vervolgens de aan/uit-knop licht aanraken om de telefoon te activeren". Google adviseert om de knop lang genoeg ingedrukt te houden om de telefoon aan te zetten.

Google Pixel 6 Pro kampt met schermprobleem, fix onderweg

Oplossing onderweg

Het Pixel-team geeft aan dat het niet om een hardwareprobleem gaat en dat het zal worden opgelost in de "software-update van december voor Pixel 6 Pro". Die update lijkt meerdere problemen te moeten oplossen, aangezien de smartphones al over de beveiligingspatch van november beschikken. Andere Pixel-telefoons op Android 12 zullen die patch pas later vandaag ontvangen.

Gelukkig gaat het niet om een hardwareprobleem en kan het euvel verholpen worden via een update. Een ander schermprobleem zagen we bij de Google Pixel 4 en Pixel 4 XL. Bij deze telefoons werd de 90 Hz verversingssnelheid naar 60 Hz verlaagd als de schermhelderheid lager was dan 75%. Google repareerde dit euvel ook via een update.

Google Pixel 6 Pro kampt met schermprobleem, fix onderweg

Alles over de Google Pixel 6 en Pixel 6 Pro

Wil je alles weten over wat deze telefoons te bieden hebben? Lees dan de artikelen hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk