'Pixel 6 Pro is Googles bestverkopende telefoon ooit'

'Pixel 6 Pro is Googles bestverkopende telefoon ooit'

De Pixel 6-serie zijn de meest verkochte telefoons die Google heeft uitgebracht. Dat zegt het bedrijf in een bericht aan aandeelhouders. De Pixel 6-serie heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding, maar kwam met veel problemen op het vlak van de software.

Pixel 6-verkoop

Het gebeurt niet zo vaak dat Google openlijk communiceert over de verkoop van zijn smarthomeproducten en telefoons. Dit keer heeft Google-CEO Sundar Pichai heeft dan toch tegen zijn aandeelhouders iets gezegd over de verkoop van zijn Pixels, maar hij noemde daarbij geen cijfers. Dit heeft hij gezegd:

Op het vlak van hardware is de Pixel 6 een grote stap voorwaarts in de reeks en het voelde goed om de reacties van gebruikers te zien. Het is de Pixel-telefoon die het snelst verkoopt, we laten meer consumenten kennis maken met het merk en boeken veel vooruitgang

Sundar Pichai

Sterke hardware, softwareproblemen

Zonder meer informatie maakt de CEO van Google dus bekend dat de Pixel 6-serie het beste verkoopt van alle telefoons uit de reeks en Google heeft eerder al eens verwezen naar de goede verkoop van de serie. In onze review van de telefoon waren we erg enthousiast over de hardware die Google presenteert in ruil voor zijn prijs. De Tensor-chipset doet de telefoon presteren als een vlaggenschip, de cameraprestaties van de telefoons zijn uitzonderlijk, de accuduur is degelijk en het scherm is zonder meer goed.

Toch is daarmee nog niet het volledige verhaal over de Pixel 6-serie verteld. Elke smartphone krijgt weleens te maken met softwarefouten, maar bij de Pixel 6-serie kwamen buitengewoon veel problemen bovendrijven. Het maakte dat de telefoon soms later dan gepland zijn bèta- en beveiligingsupdates kreeg.

Google I/O 2022

Pichai deelt ook met aandeelhouders dat hij uitkijkt naar aankomende Google-producten en dat hij er meer over kan vertellen bij de Google I/O-conferentie. Google I/O gaat door op 11 en 12 mei en verwacht wordt dat Google er zijn Pixel 6a zal voorstellen samen met een eerste smartwatch: de Pixel Watch.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Google-producten? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Google Pixel 6

De Google Pixel 6 maakt samen met de Pixel 6 Pro onderdeel uit van de Pixel 6-serie van Google. Dit zijn twee nieuwe top Lees meer

€ 649

Bestel op

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties