Google Pixel 6 Pro: er komen verschillende modellen qua bandbreedte

Google Pixel 6 Pro: er komen verschillende modellen qua bandbreedte

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

In gelekte video’s waarin te zien is hoe de nieuwe Google Pixel 6 Pro-toestellen in elkaar worden gezet, is te zien dat er verschillende modellen komen waar het gaat om de bandbreedte. De video’s zijn inmiddels niet meer online te bewonderen, maar we kunnen wel vertellen wat erin te zien was.

Google Pixel 6

De bekende beroepslekker Evan Blass (EVLeaks) wist deze week al eerder afbeeldingen van Google Pixel 6 te bemachtigen en deelde die op Twitter (zie hieronder). Nu is er echter ook een assemblage-video online verschenen van de Pro-variant. Hierin is te zien dat er verschillende modellen komen qua bandbreedte en qua accucapaciteit.

Reparatievideo's

TheVerge schrijft dat de video’s waarschijnlijk als training bedoeld zijn, want erin is te zien hoe je een Google Pixel-telefoon kunt repareren. Je zag in de video dan ook hoe de smartphone uit elkaar werd gehaald en weer in elkaar werd gezet. Het waren duidelijk geen video’s die bedoeld waren voor extern gebruik, maar ze zijn dus toch tijdelijk extern beschikbaar geweest.

Hierdoor weten we alweer een stuk meer over de aankomende Pixel-toestellen. Het gaat in de video’s om twee verschillende Pixel 6 Pro’s. Er is er eentje met 5G, maar ook eentje met alleen sub-6GHz-ondersteuning. Daarnaast was in de video ook de accu van Pixel 6 Pro te zien en die is waarschijnlijk 5003 mAh (19,26 Wh). Dat zou een flinke vooruitgang zijn ten opzichte van de Pixel 5a 5G, die slechts 4860mAh is (18,01 Wh).

Gerelateerde artikelen

Tensor-chip van Google

Er komt ook een draadloze Pixel-oplader aan, de vingerafdrukscanner zit in het scherm en het toestel wordt voorzien van gezichtsherkenning. Ook bevatten de toestellen een Tensor-chip, die door Google zelf is ontwikkeld. Dat heeft Google zelf al eerder aangekondigd. De verwachting is dat de gewone Pixel 6 een accu krijgt van 4640mAh en een geheugen van 8GB. Dat denken we te weten door Saturn, de Duitse winkelketen die het toestel iets te vroeg online had gezet. De adviesprijs? 649 euro.

Behalve de processor hebben we nu alleen maar te maken met geruchten als het om de nieuwe Pixels van Google gaat. Op 19 oktober zien we de complete toestellen geheel zoals Google het voor ogen heeft, want dan is de onthulling van Pixel 6 en Pixel 6 Pro gepland.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Google's nieuwste Pixel? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk