Google Pixel 6: officiële persrenders gelekt, dit leren ze ons

Google Pixel 6: officiële persrenders gelekt, dit leren ze ons

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De officiële persafbeeldingen van de Google Pixel 6-reeks zijn alvast gelekt. We krijgen een paar nieuwe functies te zien voor de telefoons. Het gaat om een verbetering voor 'At a Glance' en we zien de beveiligingsinstellingen van de telefoon.

Google Pixel 6-persafbeeldingen

Als je dacht dat ondertussen alles over de aankomende Pixel 6 en Pixel 6 pro is gelekt, dan had je het mis. De officiële renders die Google bij de lancering aan de pers wil overhandigen, zijn vroegtijdig gelekt door de geruchtenverspreider Evan Blass op Twitter. We zien de telefoons weer een verschillende perspectieven, maar we krijgen ook een beeld van een aantal aankomende functies.

Allereerst is er de 'At a glance'-widget of 'Snel overzicht', dat is de widget voor pixel-toestellen die je alle soorten van informatie kan tonen op een moment dat de info relevant is voor jou. Een agenda-afspraak die dichtbij komt of een vlucht die je binnenkort moet halen. Als je straks tijdig aan de juiste gate op een luchthaven moet zijn, dan gaat Google vooraf je vertrektijd en de juiste gate en stoel tonen in At a glance. Er is meteen ook een QR-code te zien. Waarschijnlijk zal die code extra groot worden weergegeven als je erop tikt, en dan kan je op die manier je boardingpass scannen.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Google Pixel 6: officiële persrenders gelekt, dit leren ze ons

Gelekte beveiligingsfuncties

Wat ook alvast gelekt is, zijn de beveiligingsinstellingen op de Pixel 6. We zien daar oude bekenden zoals Vind mijn apparaat en Play Protect, maar er springen twee zaken wel in het oog. Allereerst gezichtsherkenning, want het lijkt erop dat Google de functie opnieuw wil introduceren nadat ze op de Pixel 5 was verdwenen. Toch zijn er geen aanwijzingen dat de Pixel 6-toestellen met geavanceerde sensors komen zoals de Google Pixel 4-telefoons.

Google Pixel 6: officiële persrenders gelekt, dit leren ze ons

Daarnaast lijkt het erop dat de de Beveiligingscheck een prominente plaats krijgt in de instellingen van Android. Het is algemene controle die de beveiliging van de Google-account en je wachtwoorden onderzoekt. De feature was eerder te vinden in de instellingen van je Google-account.

Tot slot zien we op afbeeldingen nog een oplader voor de Pixel Stand. Dat is Googles draadloze oplader die je telefoon rechtop zet en een reeks slimme functies geeft. Er waren al langer geruchten over de komst van een nieuwe Pixel Stand. Je kan de renders hieronder terugvinden. Wat denk jij van de nieuwe renders en de functies die zijn gelekt? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Nog meer Pixel 6-renders

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk