Download nu de Google Pixel 5 live wallpapers op je telefoon

Download nu de Google Pixel 5 live wallpapers op je telefoon

Google Pixel 5

De Pixel 5 van Google is onlangs gelanceerd en het bedrijf verraste ons met een aantal interessante keuzes. Allereerst kiest Google er dit jaar voor om maar één variant uit te brengen en deze variant wordt ook nog eens geleverd met een chipset die bedoeld is voor het hogere middensegment. Google kiest hier dus niet voor de duurdere chipsets die voor de high-end telefoons bedoeld zijn. Wel wordt met de Pixel 5 eindelijk het werkgeheugen naar 8 GB opgeschroefd en de geavanceerde gezichtsherkenning maakt plaats voor een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

De Google Pixel 5 komt ook weer met twee camera's op de achterkant. Maar dit keer gaat het om een 12,2 MP hoofdcamera en een 16 MP groothoekcamera, in plaats van een telelens. Daarnaast is er een IP68-certificaat voor water- en stofbestendigheid, 5G-ondersteuning, een 4080 mAh-accu en 'reverse wireless charging'. Dat wil zeggen dat je met de Pixel 5 andere apparaten draadloos kan opladen. Dit alles komt met een voordeliger prijskaartje dan anders, namelijk 613,14 euro.

> Alle specificaties van de Google Pixel 5

> Google Pixel 5 kopen

> Verschillen Google Pixel 5 en Pixel 4a 5G

Google Pixel 5 live wallpapers

Helaas kunnen we niet zo makkelijk aan een Pixel 5 komen omdat het toestel hier officieel niet gelanceerd is. Er zijn wel manieren (die vind je hier) maar die maken het toestel duurder omdat het geïmporteerd moet worden of via het grijze kanaal aangeschaft moet worden. Daarnaast is het toestel vrijwel nergens in ons omringende landen op voorraad. Om toch nog van een vleugje Pixel 5 te kunnen genieten, kun je de wallpapers ervan op je telefoon zetten.

Een XDA-lid heeft alle (live) wallpapers voor iedereen met een telefoon met Android 7.0 Nougat en hoger beschikbaar gesteld.

> Je kan deze wallpapers hier downloaden

Laat in de reaties hieronder weten wat je van de achtergronden vindt!

Google Pixel 5
4080 mAh
6 inch - 2340 bij 1080 px
128 GB
Qualco Snapdragon 765G

Meer info

Google Pixel 5
4080 mAh
6 inch - 2340 bij 1080 px
128 GB
Qualco Snapdragon 765G

Meer info

Lees meer over:
Google Pixel 5

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties