Gerucht: Google Pixel 4a is vanaf 22 mei te koop

Gerucht: Google Pixel 4a is vanaf 22 mei te koop

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google Pixel 4a verkoopdatum

De Google Pixel 4a is vanaf 22 mei bij Vodafone Duitsland verkrijgbaar. Dat meldt het Duitse Caschys op basis van documenten die ze in handen hebben gekregen. Deze website deelde eerder ook al geruchten die later bleken te kloppen. Daarnaast biedt Vodafone Duitsland Pixel-telefoons aan in zijn assortiment en is het vrij aannemelijk dat de nieuwe Pixel 4a-serie hierin ook wordt opgenomen.

De Pixel 3a en de Pixel 3a XL werden vorig jaar op 7 mei tijdens het Google I/O-evenement aangekondigd. Dit evenement zal dit jaar vanwege de coronacrisis niet doorgaan maar mogelijk wel als online presentatie. Vermoedelijk blijft de prijs van de Pixel 4a met een adviesprijs van 399 dollar gelijk aan die van de Pixel 3a.

Google Pixel 4a in blauw

Afbeelding van de vermeende Google Pixel 4a

Google Pixel 4a specificaties

De Google Pixel 4a heeft volgens geruchten een OLED FHD+ scherm van 5,81 inch en een resolutie van 2340 x 1080 pixels. In dit scherm zit een inkeping voor de frontcamera, maar geen Soli-sensoren voor geavanceerde gezichtsherkenning. De middenklasser krijgt een Qualcomm Snapdragon 730-processor met acht kernen, waarvan zes geklokt zijn op de lagere 1.8 GHz, terwijl twee krachtigere kernen werken op 2.2 GHz. Deze processor wordt bijgestaan door 6 GB RAM en 64 GB- of 128 GB opslag. De 3080 mAh-batterij ondersteunt 18 W snelladen van 18 W via USB-C maar geen draadloos laden.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk