Officieel: Google Pixel 4a wordt op 3 augustus aangekondigd

Officieel: Google Pixel 4a wordt op 3 augustus aangekondigd

Google Pixel 4a teaser

De Google Pixel 4a krijgt eindelijk een aankondigingsdatum. Google heeft namelijk de datum op deze pagina vermeld en even later de tekst met zwarte balken verborgen. 9To5Google heeft de originele afbeelding weten te onderscheppen en deze vind je hieronder. Wil je deze afbeelding ook weer tevoorschijn toveren? Dan moet je op de verschillende vakken tikken totdat de kleuren overeenkomen met het logo van Google: blauw, rood, geel, blauw, groen en rood.

Dan komt de tekst "Just what you've been waiting for phone" naar voren. De Pixel 4a is volgens Google dus de telefoon waar we op zitten te wachten.

Google Pixel 4a lancering

Meer aanwijzingen

Naast deze webpagina heeft Google ook een aantal accounts op sociale media voorzien van de teaser. Zie ook het Made By Google Twitter-account. Op deze afbeelding wordt tevens een gaatje in de hoek getoond. Mogelijk verwijst dit naar de camera-inkeping op de Pixel 4a. In de tekst op de eerdergenoemde webpagina staat ook de woorden 'megapixelum', 'lowlightena' en 'bokehus'. Dat zijn uiteraard verwijzingen naar de camera, het speerpunt van de Pixel-serie van Google.

Google Pixel 4a lancering

De Pixel 3a en de Pixel 3a werden vorig jaar in mei tijdens Google I/O gelanceerd. Het lijkt erop dat Google dat dit jaar ook van plan was maar dat de coronapandemie roet in het eten gooide. Verder denken we al te weten dat Google dit jaar geen XL-versie van de Pixel uitbrengt. De techgigant zou dit jaar alleen nog een Pixel 5 en een Pixel 4a en 4a 5G uitbrengen.

Meer specificaties

De Google Pixel 5 zou net als de Google Pixel 4a 5G werken met de Qualcomm Snapdragon 765G-chipset, die standaard met 5G-ondersteuning komt. De Google Pixel 4a zou met een Snapdragon 730-chipset uitgerust worden. Meer over deze nieuwe middenklasser lees je in de artikelen hieronder. Een overzicht van al het nieuws omtrent de Pixel 4a vind je hier.

> Google Pixel 4a: alles over de specificaties

> Google Pixel 4a: camera-review

> Google Pixel 4a: video-review

> Google Pixel 4a: officiële achtergronden

> Google Pixel 4a: originele verpakking

Kijken jullie uit naar de Google Pixel 4a tot nu toe? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Google Pixel 4a afbeelding

Afbeelding van de Pixel 4a

Google Pixel 4a
3140 mAh
5.81 inch - 1080 x 2340 px
128 GB
Qualco Snapdragon 730

Meer info

Google Pixel 4a
3140 mAh
5.81 inch - 1080 x 2340 px
128 GB
Qualco Snapdragon 730

Meer info

Lees meer over:
Google Pixel 4a

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties