'Google Pixel 4a goedkoper dan iPhone SE en dubbel zoveel opslag'

'Google Pixel 4a goedkoper dan iPhone SE en dubbel zoveel opslag'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google Pixel 4a

Sinds vorig jaar lanceert Google naast zijn vlaggenschipreeks ook goedkopere Pixel-telefoons met de Pixel A-reeks. De Pixel 3a werd vorig jaar erg goed onthaald en daarom kan je stellen dat de verwachtringen hooggespannen zijn met de Pixel 4a. In het bijzonder als je kijkt naar wat Apple doet met de iPhone SE die met een relatief lage prijs van 489 euro komt.

Het prijskaartje van de Pixel 4a zal een belangrijke rol spelen en eerdere berichten van The Information stelden dat de Pixel 4a een vergelijkbare prijs en opslag krijgt in vergelijking met de iPhone SE. Nieuwe informatie van 9To5Google spreekt dat tegen en stelt dat de Google-telefoon zo'n 50 dollar goedkoper zal zijn dan het voordeligste toestel van Apple, en dat je voor die prijs dubbel zoveel opslag krijgt. Omgerekend in euro zou de Pixel 4a dan zo'n 449 euro kosten voor het model met 128 GB opslag.

Gelekte beelden

Renders van de telefoon

Toch komt er nog een goedkopere variant van Googles midrange-telefoon die met 64 GB opslag komt, zoals de iPhone SE. Dat apparaat krijgt een nog lager prijskaartje van omgerekend zo'n 400 euro. je kan dus zeggen dat de Pixel 4a competitief geprijsd zal zijn ten opzichte van de iPhone SE als de geruchten kloppen.

Beschikbaarheid

De voorbije weken is er al een heleboel informatie gelekt over de Google Pixel 4a, zoals we dat van een Google-telefoon gewend zijn. Je leest hier over de gelekte specificaties. Daarnaast schreven we al dat de telefoon vanaf 22 mei gelanceerd zou worden, maar er is momenteel nog niet officieel bekend over een lanceringsevenement.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk