Google Pixel 4a: dit is de beste afbeelding tot nu toe

Google Pixel 4a: dit is de beste afbeelding tot nu toe

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google Pixel 4a afbeelding

De Google Pixel 4a is nog altijd niet aangekondigd maar het lijkt er nu op dat de lancering dicht bij is. Google heeft namelijk, per abuis, een promotionele afbeelding van de nieuwe Pixel-telefoon in de zijn Google Store in Canada online gezet. The Verge heeft er tijdig een screenshot van kunnen maken. De afbeelding is bij de Nest Wifi geplaatst, wat uiteraard niet klopt. Het lijkt er dus op dat de foto per ongeluk hier geplaatst is.

Opvallend is ook de datum die op het scherm van de telefoon is te zien. Daar staat 12 mei, de eerste dag van Google I/O 2020. De Pixel 3a en de Pixel 3a XL werden ook op dit evenement gelanceerd, dus gingen we ervan uit dat de opvolger hier ook werd aangekondigd. Helaas was dit niet het geval. In maart laste Google dit ontwikkelaarsevenement af vanwege de coronacrisis.

Google Pixel 4a

De afbeelding laat over het uiterlijk weinig meer aan de verbeelding over. We zien een 3.5mm koptelefoonaansluiting, de vierkante camera-module aan de achterzijde en de camera-inkeping in de hoek aan de voorzijde.

Pixel 4a (5G) en Pixel 5 

Eerder geruchten stellen dat Google dit jaar geen XL-versie van de Pixel aankondigt. De techgigant zou dit jaar alleen nog een Pixel 5 en een Pixel 4a en 4a 5G uitbrengen. Verder zou zowel de Google Pixel 5 als de Google Pixel 4a 5G werken met de Qualcomm Snapdragon 765G-chipset, die standaard met 5G-ondersteuning komt. De Google Pixel 4a zou met een Snapdragon 730-chipset uitgerust worden.

We zagen de Pixel 4a eerder al in de originele verpakking voorbijkomen en daarnaast zijn er al veel details van de aankomende middenklasser gelekt. Vermoedelijk blijft de prijs met een adviesprijs van 399 dollar gelijk aan die van de Pixel 3a.

> Google Pixel 4a: alles over de specificaties

> Google Pixel 4a: camera-review

> Google Pixel 4a: video-review

> Google Pixel 4a: officiële achtergronden

Wat vinden jullie van de Google Pixel 4a tot nu toe? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Google Pixel 4a afbeelding

Bedankt voor de tip, Tom!

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk