'Google Pixel 4a 5G en Pixel 5 worden op 8 oktober onthuld'

'Google Pixel 4a 5G en Pixel 5 worden op 8 oktober onthuld'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Lancering Google Pixel 4a 5G en Pixel 5

Google heeft deze week de Pixel 4a onthuld, een 340 euro kostende telefoon die momenteel een van de beste opties is in de middenklasse dankzij zijn camera-capaciteiten. Hoewel de Pixel 4a een 4G-apparaat is, kondigde Google nog twee 5G-telefoons aan. In het najaar zullen namelijk de Pixel 4a 5G (499 dollar) en Pixel 5 gelanceerd worden. Beiden komen vermoedelijk met de Snapdragon 765G-chipset van Qualcomm – die wel ondersteuning biedt voor 5G.

Google ging niet in op details over wanneer deze 5G-telefoons beschikbaar zullen zijn, maar we hebben nu een duidelijk idee dankzij Google Frankrijk. Zoals opgemerkt door 9to5Google, vermeldde de officiële blogpost van Google Frankrijk de pre-orderdatums voor de Pixel 4a 5G en Pixel 5. Beide telefoons zouden vanaf 8 oktober kunnen worden gereserveerd. De zin is inmiddels verdwenen maar nog wel te zien in de cached versie van de blogpost.

Google Pixel

De lancering van het duo op 8 oktober past perfect bij voorgaande Pixel-lanceringen. De Google Pixel 4 en Pixel 4 XL werden vorig jaar op 15 oktober gelanceerd. We hebben waarschijnlijk dus iets meer dan twee maanden te gaan, voordat we de nieuwe vlaggenschepen van Google te zien krijgen. De Pixel 4a werd getroffen door maandenlange vertragingen, dus het is goed om te zien dat de lancering van de Pixel 5 daar niet onder gebukt gaat.

Kijken jullie uit naar de Google Pixel 4a 5G en de Google Pixel 5? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk