Google Pixel 4a 5G kopen: bij deze winkels kun je terecht

Google Pixel 4a 5G kopen: bij deze winkels kun je terecht

Google Pixel 4a 5G

De Google Pixel 4a 5G is eind september door Google officieel aangekondigd. Deze Pixel-telefoon deelt veel details met de Pixel 4a en de Pixel 5 en kun je zien als gulden middenweg tussenbeide.

Zo beschikt de Pixel 4a 5G over dezelfde Snapdragon 765G-chipset van Qualcomm als de Pixel 5. Andere overeenkomsten tussenbeide kom je tegen bij de cameramodule. Beide zijn uitgerust met een 12.2 MP-hoofdcamera en een 16 MP-groothoekcamera en beide toestellen ondersteunen video’s tot 4K met 60fps. Voorop bevatten de telefoons dezelfde 8 MP-selfiecamera’s.

De Pixel 4a 5G kreeg daarentegen wel een groter 6,2-inch scherm dan de Pixel 5. Om geld te besparen heeft Google op de Pixel 4a 5G gekozen voor het oudere Gorilla Glass 3. Ook op het gebied van de behuizing, accu en het werkgeheugen zijn er wat verschillen tussen beide. Je kan alle overeenkomsten en verschillen hier bekijken.

> Alles over de Google Pixel 4a 5G

> Verschillen tussen de Google Pixel 4a 5G en Pixel 5

Helaas zijn de Pixel-telefoons van Google nog altijd niet officieel in Nederland en België beschikbaar. We zullen dus voor deze telefoons moeten uitwijken naar andere landen of naar het grijze kanaal.

Google Pixel 4a 5G kopen via de Duitse Google Store

De Google Pixel 4a 5G is beschikbaar in de kleuren Just Black en het groene Sorta Sake voor een adviesprijs van 486,42 euro. De telefoon is te koop in de Google Store van de Verenigde Staten, Duitsland, Ierland, Japan, Canada en het Verenigd Koninkrijk. Wil je de Pixel 4a 5G aanschaffen, dan kun je in één van de Google Store van één van deze landen terecht, bijvoorbeeld Duitsland. Helaas is de telefoon momenteel niet op voorraad en het loont om elke dag even de Google-winkel te checken.

Aflevering

Bij bestellingen vanuit Nederland of België zul je dus een afleveradres in Duitsland moeten selecteren. Je kan de bestelling dan laten afleveren bij vrienden, kennissen of familie die het betreffende land wonen en daar de bestelling ophalen. Is dat voor jou geen optie? Dan kan je een doorstuurdienst inschakelen Zo'n doorstuurdienst kan het pakje dan naar Nederland of België versturen. Het inschakelen van zo'n dienst is natuurlijk niet gratis en kost meestal een paar tientjes. Een voorbeeld van zo'n dienst is Huifkar.

> Google Pixel 4a 5G kopen via de Duitse Google Store

> Google Pixel 4a 5G kopen via de Britse Google Store

Google Pixel 4a 5G kopen via andere webwinkels

De Google Pixel 4a 5G kun je ook via grijze import aanschaffen, want Belsimpel zal de telefoon ook gaan verkopen. Deze winkel verkoopt de Pixel-telefoons wel tegen een meerprijs omdat ze deze importeren. Het is mogelijk voordeliger om de telefoon te kopen bij de Duitse winkels Saturn of MediaMarkt. Je moet dan wel met een doorstuurdienst inschakelen of de Pixel daar ophalen. Dat geldt overigens niet voor Alternate Duitsland. Deze winkel levert voor een klein bedrag bestellingen ook in Nederland af.

Op dit moment staat de levering van de Google Pixel 4a 5G bij de meeste winkels gepland voor een later moment.

> Google Pixel 4a 5G kopen via Belsimpel

> Google Pixel 4a 5G kopen via Saturn Duitsland

> Google Pixel 4a 5G kopen via MediaMarkt Duitsland

> Google Pixel 4a 5G kopen bij Alternate Duitsland (levert in Nederland)

Zodra meer webwinkels de Google Pixel 4a 5G aanbieden, passen we dit artikel aan. Google bracht recent ook de Pixel 4a en Pixel 5 uit. Je leest alles over deze toestellen in dit en dit artikel. We vergeleken de Pixel 4a 5G ook met de Pixel 5. Via welke shop heb jij de Pixel 4a 5G gekocht? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Google Pixel 4a 5G
3800 mAh
6.2 inch - 2340 bij 1080 px
128 GB
Qualco Snapdragon 765G

Meer info

Google Pixel 4a 5G
3800 mAh
6.2 inch - 2340 bij 1080 px
128 GB
Qualco Snapdragon 765G

Meer info

Lees meer over:
Google Pixel 4a 5G

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties