Google Pixel 4 (XL): nieuwe details en video's opgedoken

Google Pixel 4 (XL): nieuwe details en video's opgedoken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google Pixel 4 90Hz-scherm

De Pixel 4 en Pixel 4 XL zijn niet ver meer van ons verwijderd en daarom duiken er steeds meer details over deze telefoons op. Begin augustus lekten er gegevens over het scherm van beide telefoons. De Pixel 4 zou een 5,7 inch Full HD OLED-paneel krijgen en de Pixel 4 XL wordt uitgerust met een groter 6,3 inch OLED-paneel met een QHD-resolutie. Beide schermen zouden net zoals de OnePlus 7 Pro met een 90 Hz-paneel komen, dat wil zeggen dat het scherm een hogere verversingsgraad krijgt waardoor animaties er nog natuurlijker uitzien. Google zal zijn nieuwe scherm daarom ook Smooth Display noemen.

XDA kan deze geruchten bevestigen middels de aanwijzingen die ze in de broncode van Android 10 hebben gevonden. Ze hebben hier namelijk een stukje code gevonden die verwijst naar een schakelaar om het 90Hz-scherm in- of uit te schakelen. De optie is gevonden in de Ontwikkelaarsopties in de instellingen waarbij een ingeschakeld 90Hz-scherm een groen lijntje onder de klok in de statusbalk weergeeft. Een rood lijntje betekent het 60Hz-scherm.

Daarnaast werkt Google aan het herkennen van het afspelen van een video op de Pixel 4 zodat het scherm de video automatisch met een optimale refresh rate kan afspelen.

Video's van de Pixel 4

In deze video zie je de vermeende Pixel 4 XL die aan het opstarten is, waarbij een unlocked bootloader te zien is. De schermranden en bezels zijn ook duidelijk te zichtbaar.

In dit gif'je, afkomstig van Weibo, zie je de vermeende Pixel 4 XL in de kleur wit.

Google Pixel 4 white

Tik hier om het gif'je af te spelen

Het is duurt nog een maand en dan zal het Made by Google-evenement van start gaan. Dan zullen we alles te weten komen over deze nieuwe Pixel-telefoons. Wat vind jij van de Pixel 4 en Pixel 4 XL tot nu toe?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk