Google Pixel 4 XL: nieuwe afbeeldingen bevestigen grote schermrand

Google Pixel 4 XL: nieuwe afbeeldingen bevestigen grote schermrand

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google Pixel 4 XL afbeeldingen

De Google Pixel 4 XL zal samen met de Google Pixel 4 tijdens het Made by Google-evenement in oktober geïntroduceerd worden. Op basis van eerder gelekte afbeeldingen, afmetingen en foto's gaan mensen aan de slag om renders te maken die op zoveel mogelijk punten overeen moeten komen met de uiteindelijke versie. PhoneArena heeft zijn handen weten te leggen op renders die de Pixel 4 XL moeten voorstellen. Je ziet ze in de video hieronder.

Deze beelden komen overeen met eerdere 'lekken' van de Pixel 4 XL. De renders komen grotendeels overeen met de foto die Google onlangs zelf op Twitter plaatste, deze foto van de Pixel 4 en deze afbeeldingen die de telefoon van alle kanten laat zien evenals een nieuwe mintgroene variant.

Dikke bezels

Zo zien we de dunne schermranden aan weerszijden, een iets dikkere rand onder en een aanzienlijke rand bovenaan. Google zal dus waarschijnlijk niet meedoen aan de notch in verschillende varianten en de pop-up camera, eveneens in verschillende soorten en maten. Waarschijnlijk wordt de dikke bezel boven gebruikt om de sensoren en twee frontcams te herbergen die 3D-gezichtsherkenning en een vergelijkbare functie als Air Motion van de LG G8 mogelijk maken. De beide frontcams zouden normale en extra brede selfies moeten kunnen maken.

Op de achterzijde zien we een groot camera-eiland vergelijkbaar met die van de Huawei Mate 20 Pro en de iPhone 11 welke overeenkomt met de afbeelding van de Pixel 4 die Google zelf op Twitter plaatste. Eén van de lenzen wordt volgens deze aanwijzingen een telelens voor optische zoom, naast de hoofdcamera. De derde en vierde plek wordt vermoedelijk gereserveerd voor een spectral sensor en een flitser.

Vermeende Google Pixel 4 XL

De two-tone uitvoering die we herkennen van de vorige Pixels, lijkt te verdwijnen met de vierde generatie. De power-knop in afwijkende kleur niet.

De Pixel 4 (XL) wordt weer op het Made by Google-evenement in oktober onthuld. Wij kijken ernaar uit en zijn benieuwd naar jullie mening van de telefoon op basis van de informatie die tot nu toe bekend is.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk