'Google Pixel 4 en Pixel 4 XL specificaties: 90 Hz-scherm, 6 GB RAM en meer'

'Google Pixel 4 en Pixel 4 XL specificaties: 90 Hz-scherm, 6 GB RAM en meer'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google Pixel 4-specificaties

De Pixel 4 en Pixel 4 XL zijn nog ver van ons verwijderd, maar sinds vorige maand liet Google het lekken van informatie over zijn telefoons niet langer aan Russen over, maar kwam het zelf met beelden van de Pixel 4-reeks. We hebben al veel gezien van de telefoons maar veel specificaties bleven nog een mysterie. 9To5Google brengt daar nu verandering in met nieuwe lekken over de telefoons.

De Pixel 4 krijgt een 5,7 inch Full HD OLED-paneel en de Pixel 4 XL krijgt een groter 6,3 inch OLED-paneel met een QHD-resolutie. Beide schermen zouden net zoals de OnePlus 7 Pro met een 90 Hz-paneel komen, dat wil zeggen dat het scherm een hogere verversingsgraad krijgt waardoor animaties er nog natuurlijker uitzien. Google zal zijn nieuwe scherm daarom ook Smooth Display noemen.

Pixel 4 gelekt onleaks

Camera en prestaties

Verder leren we ook meer over de camera's op de achterkant. We wisten alvast van Google dat de tweede camera op de Pixel 4 een telelens is, maar nu weten we ook dat het om een 16 MP-exemplaar gaat. Verder zal de hoofdcamera opnieuw 12 megapixel hebben. Google zou ook werken aan een speciale accessoire voor de Pixel 4, waardoor die meer als een DSLR-camera in de hand zou liggen. Voorlopig is er nog verder niets over bekend.

'Google Pixel 4 en Pixel 4 XL specificaties: 90 Hz-scherm, 6 GB RAM en meer'

Volgens 9To5Google krijgen beide telefoons de Snapdragon 855 van Qualcomm en dus niet de nieuwe Snapdragon 855 Plus die vorige maand werd aangekondigd. Google zou beide telefoons wel een upgrade geven wat betreft het werkgeheugen, want ze krijgen 6 GB aan RAM. Beide Pixels zullen daarnaast beschikbaar zijn in een 64 GB- en 128 GB-model. Als we naar de accu kijken dan merken we dat Google een kleiner 2800 mAh-accu gebruikt voor de kleine Pixel 4, maar dat de XL-versie juist een grotere batterij krijgt dan zijn voorganger, namelijk een 3800 mAh-exemplaar.

Beschikbaarheid

Andere dingen die we verwachten, zijn de geavanceerde gezichtsherkenning met soli-chip, de Titan M-beveiligingschip en de exclusieve Assistent-functies met de nieuwe generatie van Google Asistent. Google zal de Pixel 4-reeks volgens onze verwachting in oktober lanceren tijdens een Made By Google-evenement, maar wanneer precies is nog niet bekend. Voorlopig blijkt ook de prijs van de Pixel 4-reeks onbekend.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk