Google Pixel 4 in volle glorie te zien op nieuwe afbeeldingen

Google Pixel 4 in volle glorie te zien op nieuwe afbeeldingen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google Pixel 4

In oktober zal Google tijdens het Made by Google-evenement zijn Pixel 4 en Pixel 4 XL aan het publiek tonen. Inmiddels hebben we door alle gelekte foto's, afbeeldingen (ook die van Google zelf) een goed beeld van het uiterlijk van het nog aan te kondigen vlaggenschip maar de renders die nu zijn opgedoken doen daar nog een schepje bovenop.

Eén van de meest in het oog springende veranderingen is toch wel de camera op de achterzijde. Google hield drie generaties vast aan één overigens uitmuntende camera maar brengt daar met de vierde generatie mogelijk verandering in.

Renders van de Google Pixel 4

De renders komen grotendeels overeen met de foto die Google onlangs zelf op Twitter plaatste, waarop een groot camera-eiland vergelijkbaar met die van de Huawei Mate 20 Pro en de iPhone 11 te zien is. Het gaat mogelijk om een hoofdcamera, een groothoeklens en een DOT Projector, IR-scanner of een ToF-camera. Een lens voor het scherpte-diepte-effect is uiteraard niet nodig. Hier gebruikt Google een indrukwekkende softwarematige oplossing voor. Uiteraard hopen we dat elke afzonderlijke lens net zo goed is als die ene van de Pixel 2 en de Pixel 3.

De foto van Google toont driekwart van de achterzijde van de Pixel 4, de rest is dus speculeren. Deze speculaties worden wel al makkelijker gemaakt door de afmetingen die onlangs door OnLeaks naar buiten werden gebracht. Op basis van deze informatie zijn de renders die IndiaShopps in handen heeft gekregen gemaakt.

Renders van de Google Pixel 4

Op de beelden zijn kleine maar toch wel aanwezige schermranden te zien waarbij de onderste minimaal is. Gelukkig is de gigantische notch van de Pixel 3 XL eindelijk van de ontwerptafel geveegd en gaat men hier uit van een rand waarin twee frontcams te zien zijn die wellicht extra brede selfies kunnen produceren.

Op de afbeelding zien we tevens de volumeknoppen en de powerknop met een kleuraccent net zoals bij de witte uitvoering van de Pixel 3a en de Pixel 3a XL. Naast de witte en de zwarte variant komt er mogelijk ook een mintgroene Pixel 4. Er komt volgens de bron geen gradiënt-uitvoering, klaarblijkelijk wil Google het simpel houden.

Renders van de Google Pixel 4

Op de achterzijde is ook geen vingerafdrukscanner meer aanwezig. Deze zal wellicht in het scherm geplaatst worden als een in-screen vingerafdrukscanner.

Naast deze details zal de Pixel 4 vermoedelijk werken met de Snapdragon 855 en getrakteerd worden op 6 GB RAM. Uiteraard zijn Android 10 Q samen met de nieuwe generatie Google Assistent ook van de partij. De Pixel 4 (XL) wordt naar verwachting weer op een nieuw Made by Google-evenement in oktober onthuld. Wij kijken ernaar uit en zijn benieuwd naar jullie mening: Is dit de Pixel waar jullie op gewacht hebben?

Renders van de Google Pixel 4

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk