‘Google Pixel 4-reeks krijgt 3 maanden gratis Google One-dienst’

‘Google Pixel 4-reeks krijgt 3 maanden gratis Google One-dienst’

Google Pixel 4 (XL)

Google zal op 15 oktober de Google Pixel 4 en Google Pixel 4 XL introduceren, opvolgers van de Pixel 3 en Pixel 3 XL uit 2018. Naast de Google Pixel 4 (XL), zou Google ook een nieuwe speaker tonen: de Nest Mini, opvolger van de Home Mini. Om de Pixel 4-reeks aan de man te brengen, geeft het klanten de mogelijkheid om zijn Google One-dienst drie maanden gratis uit te proberen, zo blijkt uit onderzoek van 9to5Google. Voor de informatie, heeft de nieuwswebsite Googles ‘One’-app volledig uit elkaar gehaald. Daar vond het referenties naar de actie, die zal gelden voor de Google Pixel 4 (XL).

Google Pixel 4 XL foto's

De Google Pixel 4 (XL) verscheen eerder al uitgebreid op het internet

In de uitgepakte apk, wordt er gerefereerd aan een ‘partner offer’ - om precies te zijn, heeft de site versie 1.4.0 van de One-app uit elkaar gehaald. Bij de aanbieding van Google, krijgen gebruikers de optie om het abonnement van 100 GB-opslag uit te proberen. Normaliter betalen gebruikers 1,99 euro per maand, of 19,99 euro per jaar; niet zo vreemd dus dat Google eigenaren van de Pixel 4 (XL), de dienst drie maanden uit laat proberen. In de code van de app, staat een link naar de actie: een link die vooralsnog niet is geactiveerd – dat gebeurt vermoedelijk tijdens de Pixel 4-lancering.

Nokia en Google

Is het de eerste keer dat Google ‘proefabonnementen’ van de One-dienst uitdeelt? Nee, dat is het zeker niet. Eerder bracht het zijn Google One-dienst namelijk al naar toestellen van HMD Global, of zoals iedereen het bedrijf kent: Nokia Mobile. Uiteindelijk hoopt de zoekgigant natuurlijk dat er een aantal gebruikers zijn, die de dienst blijven gebruiken. Google maakte de dienst, recentelijk ook een stuk aantrekkelijker: je kan nu gemakkelijk een back-up maken van je Android telefoon, al inclusief de sms en MMS-berichten waarna je de bestanden juist in één klik terugzet op een andere telefoon.

Google One

Google One is Googles betaalde opslagdienst, nu ook met extra opties

Wil je alle details van de Google Pixel 4 en Pixel 4 XL nog eens teruglezen? Dan kan je terecht bij een van onze artikelen over de twee nieuwe toestellen. Er blijven immers nog maar weinig details over, die nog niet zijn uitgelekt. Zo krijgt de Pixel 4-serie voor het eerst meer RAM-geheugen, zijn er voor het eerst twee camera’s aanwezig en maakt Google de switch naar gezichtsherkenning. Verder zit er een 2.800 mAh-batterij in de Google Pixel 4, terwijl de 4 XL een 3.800 mAh-batterij verkrijgt. Er zijn maar weinig details bekend over de prijzen: daarvoor moeten we nog wachten tot aan dinsdag.

Google Pixel 4 XL
3700 mAh
6.3 inch - 3040 x 1440 px
64/128 GB
Qualco Snapdragon 855

Meer info

Google Pixel 4
2800 mAh
5.7 inch - px
64/128 GB
Qualco Snapdragon 855

Meer info

Google One
Google One is de naam voor betaalde opslag in Google Drive. Iedere Google-gebruiker krijgt standaard 15 GB aan opslag in Drive. Daarmee kan hij of zij best ..

Meer info

Google Pixel 4 XL
3700 mAh
6.3 inch - 3040 x 1440 px
64/128 GB
Qualco Snapdragon 855

Meer info

Google Pixel 4
2800 mAh
5.7 inch - px
64/128 GB
Qualco Snapdragon 855

Meer info

Lees meer over:
Google Pixel 4

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties