'Google Pixel 3a kost veel minder dan verwacht'

'Google Pixel 3a kost veel minder dan verwacht'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Pixel 3a en Pixel 3a XL prijzen

De Pixel 3a is een Pixel-telefoon uit het middensegment die Google volgende week zal onthullen op zijn Google I/O-evenement voor ontwikkelaars op 7 mei. Al gedurende lange tijd vallen de geruchten rond deze telefoon uit de lucht, want alle specificaties zijn ondertussen bekend. Eerder raakte ook bekend dat het basismodel van de Pixel 3a zo'n 450 euro zal kosten, maar dat blijkt niet te kloppen volgens een nieuw lek.

Youtuber Brandon Lee van This is Tech Today onthult informatie van insiders bij Google. De voordeligste Pixel 3a met 64 GB opslag en een Snapdragon 670-processor zal volgens zijn bronnen 399 dollar kosten. Dat is omgerekend zo'n 356 euro, maar als deze prijs klopt, zullen we vermoedelijk zo'n 379 euro in Europa betalen. De XL-variant krijgt naast een groter scherm ook een krachtigere Snapdragon 710-chipset en daarom kost hij volgens Lee 479 dollar, wat omgerekend 428 euro is. Dit toestel zal in Europa mogelijk 450 euro gaan kosten.

Google Pixel 3a Night Sight teaser

Pixel 3a verpakking

Naast de rauwe details over de prijzen van deze Google-smartphones kregen we ook afbeeldingen te zien van de verpakking van deze telefoons en die ziet er ook erg geloofwaardig uit. Hieronder zie je foto's van de doos vanuit elk perspectief. Aan de bovenkant van de doos zien we de telefoon met opvallende gele power-knop. Onderaan zien we dan weer de specificaties van het toestel die ook overeenkomen met de eerdere geruchten.

Wat denk jij over deze prijzen voor de Pixel 3a? Zijn deze lagere prijskaartjes volgens jou beter geschikt voor deze midrange smartphones? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk