'Google Pixel 3a krijgt paarse 'Iris'-kleur'

'Google Pixel 3a krijgt paarse 'Iris'-kleur'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Pixel 3a en Pixel 3a XL

De Pixel 3 en de Pixel 3 XL zijn eind vorig jaar aangekondigd tijdens het Made by Google-evenement, maar al snel werd duidelijk dat ons nog meer te wachten staat wat Pixel-telefoons betreft. Nog voor Google het najaar zijn Pixel 4 lanceert, mogen we ons nog verwachten aan twee telefoons uit het middensegment die voorheen bekend stonden als de Pixel 3 Lite en de Pixel 3 Lite XL. Nu horen we meer stemmen dat de telefoons wel degelijk de naam Pixel 3a en Pixel 3a XL zullen krijgen.

Pixel 3 Lite

Paarse Pixel 3a

Er wordt ook door meerdere bronnen gesproken over de kleuren van de telefoon. In het verleden zagen we Google naast een witte en zwarte variant al kiezen voor blauw of lichtroze, maar nu zou er voor het eerst een paarse kleur in de maak zijn voor de Pixel 3a-reeks. Dat meldt Winfuture en ook 9To5Google.

De Pixel 3a zou verschijnen met een Qualcomm Snapdragon 670, 4 GB aan werkgeheugen en een Full HD-scherm van 5,6 inch. Voor het eerst komt Google ook met een XL-variant die een krachtigere chipset met zich meebrengt. De Pixel 3a XL zou een snellere Snapdragon 710-processor krijgen, 4GB RAM en een groter 6 inch scherm. Beide telefoons zouden 64 GB aan opslag krijgen, want de 32 GB-variant zou niet naar Europa komen.

Google Pixel 3 Lite

Beschikbaarheid

Het is nog niet bekend wanneer we de Pixel 3a en zijn grotere broer te zien zullen krijgen, maar er wordt verwacht dat hij nog deze lente gelanceerd wordt. De Pixel 3a zou beschikbaar zijn vanaf 450 euro. Over de prijs van de XL-versie is nog niets bekend.

Bedankt voor de tip, Nico!

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk