Officieel: Google Pixel 3a en 3a XL worden op 7 mei aangekondigd

Officieel: Google Pixel 3a en 3a XL worden op 7 mei aangekondigd

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Pixel 3a en 3a XL

De Pixel 3a en de Pixel 3a XL zijn de goedkopere Pixel-toestellen die de afgelopen maanden het onderwerp waren van verschillende geruchten. Eerst circuleerde de naam 'Pixel 3 Lite' rond en er was ook meteen een kwalitatieve hands-on online van de toestellen. Later raakten dan de namen Pixel 3a en 3a XL bekend en vervolgens lekte ook Google dat de telefoons in aantocht zijn in de Google Store.

Google heeft nu opnieuw in de Google Store, een meer duidelijke teaser geplaatst volledig in het thema van de Avengers. Naast de aankondiging van het nieuwe stickerpakket, de nieuwe Playmoji-stickers voor de Pixel 3, is er ook een niet mis te verstande boodschap zichtbaar: "Op 7 mei komt er iets groots naar het Pixel-universum". Ga naar de Google Store en kies met de 'country picker' onderaan Verenigde Staten. Vervolgens tik je op deze link en scroll je naar beneden om de teaser te bekijken.

Teaserafbeelding van de nieuwe toestellen

Hint naar paarse variant

Verder is er ook een knop waarmee je op de hoogte kan worden gehouden voor updates. 7 mei is ook niet toevallig de dag waarop Google zijn I/O-conferentie houdt. Meer dan waarschijnlijk zullen we die dag dus ook kennis maken met de voordeligere Pixels. Opvallend is ook dat de kleur paars erg prominent aanwezig is in de teaser van Google. Zeker als je weet dat er gespeculeerd wordt over een paarse Iris-variant van de Pixel 3a-reeks.

Pixel 3 Lite

Als je meer wil weten over wat ons te wachten staat met de Pixel 3A en het grotere XL-model, dan moet je zeker dit artikel lezen over de specificaties. Er zijn wel nog veel zaken onbekend, waaronder de prijs van de toestellen. We verwachten dat het basismodel van de Pixel 3a minstens 450 euro zal kosten. Op 7 mei weten we in ieder geval meer.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk