Google Pixel 3 en Pixel 3 XL duiken op in 360-graden-video

Google Pixel 3 en Pixel 3 XL duiken op in 360-graden-video

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google Pixel 3 en Pixel 3 XL

Vele Androidworld-lezers zullen net als ondergetekende (en de rest van de redactie) uitkijken naar de derde generatie-Pixelsmartphones, de Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL. Nu heeft telecominsider OnLeaks op basis van de nu heersende geruchten zogenaamde renders gemaakt van de nog aan te kondigen smartphones van Google.

OnLeaks heeft vaker zogenoemde computer-aided designschetsen naar buiten gebracht zoals deze van de Nokia 5.1 Plus en deze van de Samsung Galaxy Note 9. Deze zijn vaak gebaseerd op fabriekschetsen en de afmetingen van toestellen. In dit geval heeft men het over 145,6 x 68,2 x 7,9mm voor de Pixel 3 en 158 x 76,6 x 7,9mm voor de Pixel 3 XL. OnLeaks (in het echt Steve Hemmerstoffer) staat er bekend om vrij accurate renders te kunnen produceren. Daarom willen we jullie deze in de onderstaande 360-graden-video's verwerkte renders niet onthouden.

De geruchten omtrent de Pixel 3-serie zijn nog niet volop in het circuit aanwezig helaas. Wel spreekt men over een scherm met 19:9-verhouding voor de Pixel 3 XL inclusief de notch en behoorlijke kin. De Pixel 3 zou een scherm met 18:9-verhouding hebben en voorzien zijn van Pixel 2 XL-achtige schermranden. Het lijkt erop dat de enkele camera wederom op beide toestellen aanwezig is. Uiteraard zullen deze wederom voorzien zijn van de nodige software die bijvoorbeeld het bokeh-effect van twee cameralenzen kunnen nabootsen. Verder zien we het minimalistische design weer, evenals de USB Type C-aansluiting, de vingerafdrukscanner op de achterkant en een 3.5mm koptelefoonaansluiting. Opvallend is de verplaatsing van de simkaartsleuf naar de onderzijde.

Eerder wist een lid van XDA-Developers al een prototype van de Pixel 3 XL te bemachtigen en deelde foto's hiervan met de buitenwereld. Daarvoor waren al de screenprotectors van de 3 en 3 XL gelekt, komt er wellicht een specifieke draadloze oplader-dock, en was er het gerucht dat Google nu zelf deze smartphones ging produceren in plaats bij LG of HTC.

Samenvattend hebben we weer wat nieuwe informatie over de Pixel 3-smartphones. Naar verwachting worden beide smartphones in oktober aangekondigd, met een release kort daarna. Of er een release voor Nederland of België in zit, is helaas nog niet bekend.

Wat vinden jullie van deze beelden?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk