Google past 'keuze van de redactie'-pagina's aan in Play Store

Google past 'keuze van de redactie'-pagina's aan in Play Store

Keuze van de redactie

Bij de 'Keuze van de redactie' in de Play Store kun je handmatig uitgezochte apps en games vinden die meer dan de moeite waard zijn. Dat betekent dat in ieder geval de kwaliteit goed genoeg is. Als apps aangemerkt worden als keuze van de redactie, dan zien ontwikkelaars een grote piek in de downloads van de app.

Om dit visueel en inhoudelijk aantrekkelijker te maken, hebben de mensen bij Google deze 'Keuze van de redactie' aangepakt. De hoofdpagina is nieuw, maar er zijn ook apps- en game-pagina's die een specifiek onderwerp 'behandelen'. Dat wil zeggen dat er bijvoorbeeld een overzicht gegevens wordt van apps om mee te videobellen of vijf navigatie-apps die de moeite meer dan waard zijn.

Onderstaand een aantal samengestelde lijsten in de nieuwe keuze van de redactie-sectie.

Apps

Games

Lastig zoeken

Met deze extra toevoeging wil Google de overzichtelijkheid van de Play Store verder vergroten. Het is nog steeds relatief lastig om goede, nieuwe apps te vinden in de grote lading van kwalitatief mindere apps die in de Play Store staan. Hier zullen nog meer maatregelen voor nodig zijn, dus wij zijn vooral benieuwd wat er nog allemaal gaat veranderen in de Play Store.

Lees meer over:
Google Play Store

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties