'Nexus smartwatch met codenaam Gem op 31 oktober'

'Nexus smartwatch met codenaam Gem op 31 oktober'

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Nexus smartwatch

Dit zijn niet de eerste geruchten van een smartwatch rondom Google en het zou een logische stap zijn van de zoekgigant om ook in deze markt te stappen. De Nexus-lijn zou hier de ideale manier voor zijn, een smartwatch die de trend moet zetten voor toekomstige exemplaren, draaiend op Android. Mede-oprichter van de gerenomeerde site AndroidPolice heeft een aantal geruchten naar buiten gebracht hierover. Hierbij maakt hij zelf wel de kanttekening dat deze niet bevestigd zijn, maar hij wel het vermoeden heeft, dat deze op waarheid kunnen berusten. Hij weet ook te melden dat de Nexus smartwatch de codenaam 'Gem' heeft meegekregen binnen Google.

Beschikbaarheid

Dat Google binnenkort nieuwe producten zal lanceren, bestaan niet meer zoveel twijfels over, maar wel wanneer. Artem Russakovskii geeft aan dat er op 31 oktober een groots evenement gepland staat, waarbij zowel de Nexus 5, Nexus 10, Android 4.4 en de Nexus-smartwatch aangekondigd zal worden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk