Google Nexus 8 gelekt in servicehandleiding?

Google Nexus 8 gelekt in servicehandleiding?

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Nexus 8 op komst?

Vorige maand verscheen er al een afbeelding (zie foto hieronder) van wat een Nexus 8 zou kunnen zijn. De onbekende tablet stond een tijdje op een pagina van Google, maar voor de rest was het alleen maar gissen naar welke tablet het was. Google had het snel door en veranderde het plaatje van de onbekende tablet in een plaatje van de inmiddels bekende Nexus 7 (2013). Volgens Google was het namelijk, zoals wel al wel verwachtten, een designer die iets te overijverig had gephotoshopt.

Eerder meldden we dat er ook geruchten waren over een LG Nexus 7.7, een 7,7 inch-tablet die zou draaien op de NVIDIA Tegra 4-chipset. Nu is er een servicehandleiding uitgelekt van een tablet met codenaam LG V510 dus de geruchten er een Nexus 8-tablet aankomt zwellen weer aan. De LG G Pad 8.3 staat bekend onder de naam LG V500, wat zou er dan anders zijn aan deze versie?

Gelekte Nexus 8?

Specificaties

Deze nieuwe tablet heeft dezelfde specificaties als de LG G Pad 8.3 en heeft een 8,3 inch IPS-scherm met een resolutie van 1920x1200 pixels. Er is 2 GB werkgeheugen aanwezig, een 5 megapixel-camera aan de achterkant en een 1,3 megapixel-exemplaar aan de voorkant. De accu heeft een capaciteit van 4600 mAh en de afmetingen zijn 216,8 x 126,5 x 8,3 mm, net al die van de G Pad.

Beschikbaarheid

De Nexus 8 is nog niet bekendgemaakt en of die er überhaupt gaat komen is nog onbekend. Deze gelekte handleiding geeft ook geen uitsluitsel want het woord 'Nexus' komt in de gehele manual niet voor. Het lijkt waarschijnlijker dat het gaat om een aangepaste versie van de G Pad 8.3, speciaal voor een bepaalde provider. Wat ons betreft mag Google een 8 inch Nexus vandaag nog aankondigen. Helemaal voor de prijs van 199 dollar voor de 8 GB-versie die ook in geruchten wordt genoemd.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk