Tip: zo reserveer je een Google Nest Hub in Nederland

Tip: zo reserveer je een Google Nest Hub in Nederland

Wat is een Google Nest Hub?

De Google Nest Hub is een smart display die Google in 2018 lanceerde als aanvulling op de bestaande Google Home-producten. Het assortiment bestond toen al uit de Google Home, Google Home Mini en Google Home Max, allemaal slimme speakers met de slimme assistent van Google.

De Google Nest Hub, of Google Home Hub zoals hij toen nog heette, is ook een slimme speaker met Google Assistent maar dan met een 7 inch beeldscherm. Zo kun je niet alleen via spraakopdrachten maar ook via het touchscreen je slimme thermostaat bedienen of YouTube-filmpjes bekijken en videobellen. Google Nest Hub doet het goed in de keuken en helpt je bij het bereiden van de lekkerste gerechten. Vraag naar recepten zoals “Hey Google, hoe maak ik een quiche?” of “Hey Google, wat kan ik maken met bloemkool en mosterd?”. Vervolgens ontvang je stap voor stap instructies tijdens het koken, allemaal spraakgestuurd.

Wanneer je Google Nest Hub niet gebruikt, verandert het in een mooi fotolijstje. Bovendien kun je je stem gebruiken om foto’s op te vragen die je hebt bewaard in Google Foto’s of je favoriete albums voorbij laten komen in een slideshow.

Google Nest Hub

Daarnaast kun je met de Google Nest Hub meer dan 10.000 verschillende slimme apparaten van meer dan 1000 fabrikanten bedienen. Je kan er bijvoorbeeld op het touchscreen van Hub naar beneden swipen om de lichten te dimmen, TV’s te bedienen en camera’s te beheren, allemaal vanaf één dashboard. Wanneer iemand aanbelt op je Nest Hello-videodeurbel zie je meteen op het scherm wie er voor de deur staat en met één spraakopdracht zie je de kinderkamer als daar een Nest Cam is geplaatst.

> Lees alles over de Google Nest Hub in onze review

De Google Nest Hub was tot en met mei van 2019 officieel niet in Nederland verkrijgbaar, alhoewel je via een omweg er wel eentje kon bemachtigen. Nu de smart display naar Nederland komt, en ook al Nederlands spreekt, hebben wij een aantal winkels verzameld waar je de Home Hub kunt aanschaffen.

Google Nest Hub kopen

De Google Nest Hub heeft een adviesprijs van 129 euro en is al te bestellen bij Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Vanaf 28 mei worden de bestellingen uitgeleverd. Dan is de Google Nest Hub ook verkrijgbaar bij in de Albert Heijn-winkels en via de Google Store.

> Google Nest Hub kopen bij de MediaMarkt - zwart of wit

> Google Nest Hub kopen bij Coolblue - zwart of wit

> Google Nest Hub kopen bij Bol.com - zwart of wit

Lees meer over:
Google Nest Hub

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer