Google Meet laat nu 500 mensen deelnemen aan vergaderingen

Google Meet laat nu 500 mensen deelnemen aan vergaderingen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Zakelijke gebruikers van Google Meet kunnen nu met meer mensen tegelijk aan vergaderingen deelnemen. De limiet is verhoogd tot 500 deelnemers die aan één videovergadering kunnen deelnemen, maar het geldt enkel voor specifieke abonnementen van Workspace.

Google Meet-deelnemers

Google gaat de limiet voor videovergaderingen in Meet verhogen tot 500 deelnemers. Dat maakt het bedrijf bekend in een blogbericht. De verhoging geld enkel voor gebruikers van Workspace Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, en Education Plus.

Voor andere Workspace-klanten gelden limieten van 250, 150 of 100 deelnemers per vergadering. Met je persoonlijke Google-account kan je ook steeds maximaal 100 mensen uitnodigen voor een Meet. Je kan dan ook maar 60 minuten lang met elkaar spreken.

De coronapandemie blijft maar rondgaan en dan zijn videovergaderingen een belangrijke tool om mensen met elkaar te verbinden. Niet alleen jij en je vriendenkring, maar ook op professioneel gebied. Er zijn nog steeds restricties om internationaal te reizen en thuiswerk wordt in veel landen waaronder Nederland en België aanbevolen.

Google Meet

Google Meet

Google Meet is een videoconferencingtool en iedereen met een Google-account kan er gebruik van maken. Je kan een online vergadering met maximaal 100 d ..

Meer nieuws over Workspace:

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Google Workspace? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk