Volg live het 'Google Launch Night In-event' vanaf 20:00 uur

Volg live het 'Google Launch Night In-event' vanaf 20:00 uur

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google Launch Night In

Soms lachen we weleens met het feit dat Google houdt van plotse naamsveranderingen voor zijn producten. Denk aan de Google Home Hub die plots een 'Nest Hub' werd, de nieuwe naam voor de Google Feed, of wat dacht je van 'Launch Night In'? Dat is de nieuwe naam voor het jaarlijkse 'Made by Google'-evenement dat de tech-gigant al organiseert sinds de eerste generatie van Pixel-telefoons.

Google lanceert dit jaar de Pixel 5, en opvallend is dat we dit keer niet te rekenen op de komst van een Pixel 5 XL. Het aankomende toestel zal volgens de geruchten dan ook een schermgrootte hebben van 6 inch en daarmee bevindt hij zich qua grootte juist tussen de Pixel 4 XL en de Pixel 4 van vorig jaar. Google geeft de telefoon ook 5G met de Qualcomm Snapdragon 765G-chipset. Google wel niet langer de laatste high-end processor van Qualcomm, want deze processor is eerder gemaakt voor telefoons uit het hoge middensegment.

Naast de Pixel 5 mogen we ons ook verwachten aan een 5G-versie van de Pixel 4a, en die komt al iets meer dan een maand na de Pixel 4a-lancering. Dat is het resultaat van het uitstel van de Pixel 4a-lancering als gevolg van de coronacrisis. Daarnaast is er ook meer bekend over de Nest Audio, dat is een opvolger van de originele Google Home, en er komt een nieuwe Chromecast.

> Ontdek hier alles over onze verwachtingen van Google Launch Night In

Google Launch Night In live volgen

Je kan het Google-evenement vandaag volgen omstreeks 20:00 uur via onderstaande YouTube-video. Je kan het ook bekijken via deze website. Ga jij het Google-evenement vanavond volgen? Naar welk product kijk jij het meeste uit en denk je dat Google nog met verrassingen komt? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk