Google Launch Night In: overzicht van alle nieuwe aankondigingen

Google Launch Night In: overzicht van alle nieuwe aankondigingen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Launch Night In 2020

Google Nest Audio officieel: voordelige smart speaker met sterk geluid

De Nest Audio is voorgesteld, dat is een krachtiger alternatief voor de huidige Nest Mini. De smart speaker komt met touch-bediening en past zijn volume aan aan de omgeving.

Lees hier het artikel.

Google Pixel 5 officieel: toegankelijk vlaggenschip met software-focus

Google heeft zijn Pixel 5-telefoon voorgesteld. Dat deed het bedrijf tijdens zijn 'Launch Night In'-lanceringsevenement. De Pixel 5komt met een toegankelijkere prijs en één enkel model.

Lees hier het artikel.

Google Pixel 4a 5G officieel: meer dan een 5G-versie van de Pixel 4a?

Nadat Google recent de Pixel 4a introduceerde, heeft de zoekgigant ditmaal de twee laatste Pixel-telefoons van 2020 gelanceerd: de Pixel 5 en Pixel 4a 5G. Op veel gebieden zijn de Pixel 5 en 4a 5G gelijk, maar er zijn uiteraard ook verschillen. Wat die verschillen zijn, lees je in dit artikel.

Lees hier het artikel.

Chromecast met Google TV officieel: nieuwe naam, hetzelfde ontwerp

In plaats van een vierde versie van de Chromecast aan te kondigen, kondigt Google tijdens de Launch Night In zijn ‘Chromecast met Google TV’ aan. Voor het eerst sinds het ontstaan, krijgt Android TV een nieuwe naam, Google TV, en maakt de Chromecast je tv nog slimmer.

Lees hier het artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk