Google knipt demonstranten uit Google I/O keynote

Google knipt demonstranten uit Google I/O keynote

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Google I/O keynote

De Google I/O keynote werd tweemaal onderbroken door demonstranten. De eerste demonstrant moest haar huis verlaten, een huis dat eigendom is van een Google-advocaat. De tweede scandeerde over de robots die Google aan het ontwikkelen is. Deze zouden gemaakt worden en in staat zijn om mensen van het leven te beroven.

Google I/O, en dus een miljoenen-publiek wereldwijd, is een ideale plaats om te laten horen dat je het hier niet mee eens bent. De eerste spreker ging onverstoorbaar door, maar bij het tweede voorval werd de presentatie kort stilgelegd. In onderstaande video is het eerste voorval rond 43 minuten (niet meer) te zien, de tweede actie was bij 1:58:00.

Keynote terugkijken

Google heeft in de versie van de keynote Google I/O 2014 die nu online staat om terug te kijken beide fragmenten eruit geknipt. De video stopt op een vreemd moment en gaat daarna weer verder. De demonstranten zijn niet meer te zien of horen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk