Google heeft storing met Gmail, Google Meet en Google Agenda opgelost

Google heeft storing met Gmail, Google Meet en Google Agenda opgelost

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Veel gebruikers van Google-diensten zoals Gmail, Google Agenda en Google Chat ondervonden sinds 9.00 uur vanochtend problemen. Volgens Google zou de storing voornamelijk zakelijker gebruikers treffen.

Update 12/11/2021: Hieronder lees je integraal de reactie van een woordvoerder van Google bij Androidworld. We hebben dit artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

"Op vrijdag 12 november rond 08:30 uur UTC hebben sommige van onze gebruikers een storing ondervonden in de dienstverlening van Google Cloud-services, waaronder Google Workspace. Dit probleem is nu opgelost. Zie voor meer informatie onze statusdashboards voor Google Cloud en Google Workspace."

Google-diensten kampen met storing

Google meldt op zijn statuspagina van Google Workspace dat sommige Europese gebruikers van zijn diensten problemen ondervinden bij het toegang proberen te krijgen tot services. Op deze statuspagina wordt alleen Gmail genoemd, maar het Google Workspace-statusdashboard laat vijf diensten zien, waar momenteel problemen worden geconstateerd:

  • Gmail
  • Google Agenda
  • Google Chat
  • Google Discussiegroepen
  • Google Meet

Via allestoringen.nl regent het ook klachten, en niet alleen van zakelijke gebruikers. Er komen op deze website ook meldingen binnen over problemen met andere diensten van Google zoals YouTube, Gmail en Google Drive. Toch zijn er ook mensen die inmiddels alweer met de betreffende Google-apps aan de slag kunnen Google is momenteel bezig met een oplossing en onderzoekt de oorzaak van de storing.

Heb jij ook last van de storing gehad? Zo ja, met welke diensten van Google? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk