Google Japan geeft via Twitter details vrij over de Pixel 5

Google Japan geeft via Twitter details vrij over de Pixel 5

Google Pixel 5

Geruchtenmakers zijn de afgelopen weken spaarzaam omgegaan met details over de Pixel 5, tot de voorbije week alle details van het toestel via WinFuture werden gepubliceerd. Specificaties, zoals het gebruik van de Snapdragon 765G-chipset, waren eerder al bevestigd. Het design bleef tot op heden nog gespaard. Met de officiële renders van de Pixel 5 in handen van geruchtenmakers, is er geen houden meer aan.

Video op Twitter

Afgelopen week maakte we kennis met de zwarte (Just Black) en groene (Subtle Sage) varianten van de Pixel 5. Google Japan heeft daar donderdag nog een schepje bovenop gedaan door details van het aanstaande toestel via Twitter naar buiten te lekken. In de video bijgevoegd aan de tweet was de bovenzijde van het scherm te zien, met de kenmerkende hole-punch notch van de Pixel 5.

Gelekte Google Pixel 5

Beeld van de Google Pixel 5 uit de Google Japan-video, beeld: 9to5Google

In de video werd eveneens gesproken over de prijs van de Pixel 5 in Japan (¥74,800). Een snelle berekening leert dat 74.800 Japanse yen omgerekend kan worden tot 610 euro. Let wel, prijzen zijn nooit één-op-één over te nemen tussen regio’s. Eerder lekte uit dat de Google Pixel 5 in Europa een adviesprijs van 629 euro krijgt. Met de omgerekende prijs van 610 euro, zou dat toch bevestiging kunnen bieden voor de gelekte europrijzen.

Klaar voor lancering

Nu Google Japan via Twitter het design heeft gelekt, kunnen we met een grote mate van zekerheid stellen dat de eerder gelekte afbeeldingen het juiste toestel weergeven. Details die niet in de tweet naar voren zijn gekomen, blijven daarmee geruchten en dienen met een korrel zout genomen te worden. Hieronder vind je de belangrijkste geruchten over de Google Pixel 5:

> Dit zijn de specificaties van de Pixel 5

> De Google Pixel 5 kost bij de lancering 629 euro

> Googles Pixel 5 verschijnt in het zwart en het groen

> Dit is de eerste blik op een échte Google Pixel 5

> De Google Pixel 5 zal vanaf 15 oktober te koop zijn

Voor bevestiging van bovenstaande geruchten, moeten we wachten tot het lanceringsevenement op 30 september. Tijdens het Made by Google-event, dat online plaatsvindt, zal Google onder andere de Pixel 4a 5G en Pixel 5, de Chromecast met Google TV en de vermeende Nest Audio introduceren. Wat vind jij van de aanstaande Google-apparaten? Is er één product waar je specifiek op zit te wachten? Laat het ons weten in de reacties.

Google Pixel 5

Google Pixel 5
4080 mAh
6 inch - 2340 bij 1080 px
128 GB
Qualco Snapdragon 765G

Meer info

Google Pixel 5
4080 mAh
6 inch - 2340 bij 1080 px
128 GB
Qualco Snapdragon 765G

Meer info

Lees meer over:
Google Pixel 5

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties