Google is dol op kikkers en introduceert daarom speciale Google-kikkers

Google is dol op kikkers en introduceert daarom speciale Google-kikkers

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Zeg je Google, dan zeg je kikkers. Het bedrijf heeft namelijk een opmerkelijke fascinatie met onze glibberige groene amfibie. Naast de bekende 'ik weet het weer te voorspellen kikker' komt Google nu namelijk ook met een wallpaper. Ontmoet de kikkers Grinnin, Vibin en Smilin.

Drie kikkers vol liefde op je Pixel

Bij Androidworld schrijven we niet heel vaak over kikkers, maar nu krijgen we door Google eindelijk eens de kans om de innerlijke Sterrin in ons los te laten. Wist jij bijvoorbeeld dat kikkers ademen met hun huid, eten met hun ogen én dat kikkers niet drinken? Het is een bijzonder kwakend en springend dier. Daarbij komt dat het amfibie vaak wordt gebruikt als televisiester of als mascotte. Wie kent er bijvoorbeeld nou niet onze Rick de Kikker? Of de bekende muppet Kermit? In dit rijtje van bk'ers (bekende kikkers) worden nu drie kikkers toegevoegd: Grinnin, Vibin en Smilin. Zij kunnen straks pronken op de wallpaper van de Pixel-smartphones van Google.

Google is dol op kikkers en introduceert daarom speciale Google-kikkers

Nieuwe wallpaper

Google komt namelijk met nieuwe wallpapers voor de Pixel 3 en voor nieuwere Pixel-smartphones. Ze vallen onder het Curated Culture-thema van Google en zijn gemaakt door autumnalwood. Een kunstenaar die onder andere op Instagram actief is. Er zijn drie verschillende kikker-wallpapers waaruit je kunt kiezen en ze zijn vanaf nu beschikbaar in de Wallpaper en Style-app van de Google Pixel 3 (XL), Pixel 3a, Pixel 4 (XL), Pixel 5 en van de Pixel 6 (Pro).

Zoals hierboven al eerder genoemd lijken ze bij Google dol te zijn op kikkers. Zo kun je ze ook terugvinden in de weer-app van het bedrijf en in een wijzerplaat van de Google Nest Hub. Wellicht dat een aankomende versie wel Android Kikkererwt of Chickpea gaat heten, wie weet..

Heb jij de kikkers al in de Wallpaper en Style-app van je Pixel-smartphone staan? En zo ja, wat vind je van ze? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk