Google is 25 jaar en viert het met kleurrijke Pixel Superfan-wallpapers

Google is 25 jaar en viert het met kleurrijke Pixel Superfan-wallpapers

Laura Jenny

door Laura Jenny

Heb je nog een leuke nieuwe achtergrond voor je Pixel nodig? Waar Google vaak kiest voor pastel, gaat het nu helemaal los: het is immers zijn verjaardag deze week. Google bestaat 25 jaar en daarom komt het met vrolijke, kleurrijke achtergronden voor je telefoon. Elke telefoon, want je kunt de plaatjes gewoon hier downloaden.

Google 25 jaar

Google heeft al meer leuke dingen gedaan om stil te staan bij het jubileum. Zo heeft het afgelopen dinsdag de hele dag een kortingsactie in menig Europese Google-store gezet. De Pixel 7 Pro was bijvoorbeeld in de aanbieding, en een heleboel korting op Nest, plus accessoires zoals oordopjes en hoesjes. Die korting duurde maar een dagje, maar nu blijkt dat het feest nog niet voorbij is. Logisch ook, 25 jaar is een hele prestatie. En het duurt wel 15 jaar voor je weer officieel een jubileum te vieren hebt.

De nieuwe achtergronden zijn enorm kleurrijk, speels en ze stellen wat meer voor dan de meeste achtergronden die we vaak krijgen voorgeschoteld. Niet dat er iets mis is met de subtielere exemplaren, maar het is feest en dan mag het best een beetje meer zijn: dat heeft Google goed begrepen.

Nieuwe achtergronden 

Hieronder kun je de nieuwe achtergronden downloaden.

Google is 25 jaar en viert het met kleurrijke Pixel Superfan-wallpapers

De bekende 'je internet doet het niet'-dino is zelfs van de partij, plus twee achtergronden die voor tablets of Pixel Fold bestemd zijn. Een bont gezelschap dus.

Het leuke is dat het misschien wel Pixel-achtergronden zijn, je kunt ze gewoon downloaden en instellen als achtergrond. Voor je homescherm of je vergrendelscherm, of gewoon printen als stickers, als je ze echt heel leuk vindt.

Wat vind jij van de wallpapers? Zijn ze te kleurrijk en uitgesproken of is het voor deze speciale gelegenheid wel oke? Ga je Google's verjaardag meevieren en ze downloaden? Laat het nu achter in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk