Google I/O 2023: dit is hoe je de livestream kunt volgen

Google I/O 2023: dit is hoe je de livestream kunt volgen

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Het is vanavond tijd voor een van de leukste momenten van het jaar voor Android-liefhebbers, want tijdens Google I/O 2023 gaat Google allerlei nieuwe mogelijkheden aankondigen voor zijn toestellen, voor Android en misschien wel meer. Deze ontwikkelaarsconferentie heeft bijvoorbeeld al primeuren gehad van de Pixel Tablet, maar ook van het AI-model LaMDA. Een spannende presentatie dus, die je gewoon thuis kunt volgen. Hoe, wat, waar? Dat lees je in dit artikel.

Hoe kun je naar Google I/O 2023 kijken?

Google I/O is in het leven geroepen om ontwikkelaars (en eigenlijk ook gewoon de rest van de wereld) op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Google-diensten, software, maar ook stiekem vrij veel hardware.

Eén van de manieren om naar Google I/O 2023 te kijken is naar de evenementenpagina van Google te gaan. Je ziet de timer alvast aftellen: als deze is afgelopen begint het evenement. De evenementenpagina van Google vind je via deze link. Google host daarnaast zijn evenement via YouTube. Daar zijn twee streams: de ontwikkelaarsvariant en de voor-iedereen-variant. Via de links hieronder kom je op de livestreams. We hebben de twee YouTube-streams ook even hieronder voor je neergezet, met de algemene keynote in YouTube-vorm, zodat je gewoon hier kunt kijken. Maar het leukste is natuurlijk om de video samen met ons en andere AW-lezers hier te bekijken, via de video hieronder.

Gerelateerde artikelen

Wat kunnen we verwachten?

Op Google I/O-evenementen focust Google zich meestal vooral op nieuwe software, waaronder waarschijnlijk nieuws over het aankomende Android 14. Echter zijn er ook aardig wat hardware-aankondigingen die worden verwacht. Wat dacht je van de Pixel 7a, de Pixel Tablet en de eerste vouwbare Pixel: Pixel Fold? Hoe zou Google het aanpakken met de aankondiging van al die hardware? Zou het meteen al uitkomen? Er zijn veel vragen die we hopelijk vanavond om 19:00 uur beantwoord zien worden, want dan gaat Google I/O van start. Natuurlijk lees je al het nieuws vanavond vers op Androidworld.

Ga jij vanavond kijken? Laat het nu achter in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk