10 mei is het zover, dan begint Google I/O 2023

10 mei is het zover, dan begint Google I/O 2023

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google I/O 2023 komt eraan. Google heeft namelijk een hint hierover gegeven in de vorm van een puzzel. Dit moet je weten over Google I/O.

Wat is Google I/O en wat kunnen we verwachten?

Google I/O is een evenement dat Google ieder jaar voor ontwikkelaars organiseert. Google laat hier de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Google-diensten én software zien. Google I/O is vooral bestemd voor ontwikkelaars maar voor de consumenten is het evenement ook interessant.

We kregen op Google I/O 2022 onder andere de Pixel 6a, een augmented realitybril en de Pixel 7-serie te zien, maar ook verbeterde tabletapps, Multisearch en automatische samenvattingen voor Google Chat. Dit jaar hopen we meer te weten te komen over Googles nieuwe AI-bot 'Bard', de nieuwste mogelijkheden van Android 14 en misschien ook de Pixel 7a, Pixel Fold en de Pixel Tablet.

Wanneer is Google I/O 2023?

De start van Google I/O 2023 staats gepland voor 10 mei en is officieel aangekondigd door het bedrijf via een puzzel. Duizenden mensen over de hele wereld hebben samengewerkt om deze puzzel op te lossen, om zo de datum van Google I/O te onthullen. De locatie is net als voorgaande jaren het Shoreline Amphitheater in Mountain View, een openluchttheater.

In 2020 werd de Google I/O-conferentie in Mountain View vanwege corona afgelast. In 2021 kon je Google I/O via livestreams volgen en het jaar erop was er weer een fysiek evenement.

Gerelateerde artikelen

Google I/O volgen

Er zullen een hoop verrassingen voor ons klaar staan op 10 mei. Voorlopig is er nog geen YouTube-link naar de livestream, maar je kan je alvast registreren via de I/O-website. Uiteraard lees je hierop op Androidworld alles over de producten en diensten die Google gaat aankondigen. Wat hoop jij te gaan zien tijdens Google I/O 2023? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Google I/O? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk