Google I/O 2021 aangekondigd: zo kun je de lanceringen volgen

Google I/O 2021 aangekondigd: zo kun je de lanceringen volgen

Google gaat zijn online evenement Google I/O online livestreamen tussen 18 en 20 mei. Dat heeft CEO Sundar Pichai bekend gemaakt op Twitter. Iedereen zal het evenement gratis kunnen volgen. Het is nog niet bekend welke productlanceringen Google heeft voorbereid.

Google I/O 2021

Het coronavirus is nog steeds niet geweken, maar dat wil dit jaar niet zeggen dat het jaarlijkse Google I/O-evenement wel zal wijken. Na de afgelasting vorig jaar, gaat het anders fysieke en betalende evenement dit jaar online door. Van 18 mei tot 20 mei zal iedereen gratis de livestream kunnen volgen.

We hebben nog geen volledige agenda te zien gekregen, want die moet later deze maand verschijnen, maar Google licht al wel een tipje van de sluier op. Zoals we gewend zijn van Googles evenement komen er op I/O 2021 keynotes voor ontwikkelaars en gebruikers die nieuwe producten en functies van Google-diensten onthullen. I/O is namelijk, in tegenstelling tot Googles hardware-evenement, in het najaar een gebeuren dat in de eerste plaats rond software draait. Na de keynotes volgen daarna technische sessies waarin Google meer diepgaand de nieuwigheden bespreekt.

Workshops en AMA's

Hoewel Google I/O gratis te volgen is, moeten geïnteresseerden zich wel inschrijven voor specifieke vragensessies met Google-medewerkers (AMA's) en de workshops die door instructeurs worden geleid. Inschrijven kan hier op de website van Google I/O 2021. Google komt tot slot ook met nieuwe diensten die je zelf online zal kunnen testen en leerrijke sessies die je in je eentje kan doorlopen. Deze zijn de hele tijd door beschikbaar.

Interessant aan Googles online IO-evenement is dat het bedrijf livestreamsessies heeft gepland gedurende de hele dag, en voor kijkers uit elke tijdzone moet er wel een interessant aanbod zijn volgens het bedrijf. Ga jij jezelf registreren? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
Google I/O 2021

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties