Google Home gaat jouw huiskamer overnemen

Google Home gaat jouw huiskamer overnemen

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Google Home

Google Home is zo ontworpen dat het past in het design van jouw huis en is voorzien van een speaker en microfoon. Op deze manier kunnen er allerlei apparaten met spraak bediend worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan muziek en entertainment. Google Home kan omgevormd worden tot een speaker, die direct vanuit de cloud bediend kan worden. Dit kan niet alleen maar via stembediening, maar er is ook ondersteuning voor Google Cast. Hierdoor kan de bediening ook via bijvoorbeeld een smartphone gedaan worden. Door ondersteuning van Google Cast kan Google Home ook opgenomen in een netwerk van speakers.

Google Home kan helpen met allerlei alledaagse taken en kan bijvoorbeeld wekkers zetten of helpen met het bijhouden van takenlijstjes. In Google Home zit niet alleen maar de mogelijkheid om apparaten te bedienen, maar is ook een volledige zoekmachine. Daarnaast zijn er allerlei apparaten die aangesloten worden, zoals bijvoorbeeld Nest en andere slimme apparaten voor in huis.

Meer informatie over Google Home op deze speciale pagina.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk