Google Home voor één dag in Nederland te koop

Google Home voor één dag in Nederland te koop

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Google Home

Google Home is uitgerust met Google Assistant, de slimme assistent die op basis van spraakopdrachten allerlei opdrachten uitvoeren en informatie opzoeken. Denk hierbij bijvoorbeeld het aanzetten van jouw slimme lampen (Hue) bijvoorbeeld of het bedienen van je Nest-thermostaat.

Daarnaast maakt Google Home het mogelijk om allerlei informatie op te vragen en bestaat de mogelijkheid om bijvoorbeeld to-do-lijstjes te maken op basis van spraak.

Na de lancering van Google Home was deze alleen in Amerika beschikbaar, maar dat wordt binnenkort uitgebreid met landen als Duitsland en Australië. Misschien is dat ook wel de reden dat de Google Home één dag te koop is in Nederland via dagaanbiedingensite iBood. In Duitsland wordt de Google Home onder andere bij MediaMarkt aangeboden en het is dan ook niet geheel toevallig dat deze op iBood verschijnt, deze aanbiedingen site is eigendom van MediaMarkt.

Goedkoop

Hierop is de Google Home te vinden die aangeboden worden voor een prijs die opvallend is. In Frankrijk kan de Google Home aangeschaft worden voor 149 euro via de Play Store (vanaf 3 augustus), maar in Nederland is deze goedkoper.

Voor 129,95 euro (+ 5,95 euro verzendkosten) kun je de eigenaar worden van een Google Home-speaker in Nederland. De verzenddatum is op 28 juli gezet, dus je moet wel nog even geduld hebben nadat je de bestelling hebt geplaatst.

Als je overweegt de Google Home aan te schaffen, bedenk dan wel dat deze alleen in het Engels beschikbaar is. Google Assistant heeft nog geen ondersteuning voor de Nederlandse taal en spraakopdrachten zullen dan ook in het Engels gegeven moeten worden. Inmiddels hebben wij een mening gevormd in over dit apparaat, dat kun je lezen in onze Google Home-review.

Overweeg jij een dergelijke slimme speaker aan te schaffen?

Bedankt voor de tip Bart!

Google Home

Google Home

De Google Home-app is een verzamelplek voor het instellen, beheren en bedienen van hardware als de Google Home, Chromecast en Chromecast Audio. Maar de app kan ook a ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk