Google Home heeft Home Alone-referenties voor de feestdagen

Google Home heeft Home Alone-referenties voor de feestdagen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google Home Alone

Google heeft een leuke traditie om voor speciale evenementen, zoals enkele maanden geleden met Halloween, bijzondere opdrachten toe te voegen aan zijn Google Assistent. Nu doet Google hetzelfde voor Halloween, en doet het op een originele manier met de bekende kerstklassieker Home Alone. Een film die je tijdens deze feestdagen haast niet kan ontwijken op televisie.

Google heeft Assistent nu enkele leuke referenties gegeven naar de bekende film. Daarnaast maakte het ook een filmpje waarin de protagonist van Home Alone, Kevin McCallister. Alleen is het jongetje uit de film natuurlijk net iets minder klein en schattig, want we zijn ondertussen 28 jaar later. In het filmpje - bekijk het hieronder - zien we een moderne Kevin die natuurlijk alleen thuis is. Hij zet een custom routine 'Operation Kevin', zet de lichten aan, speelt een muziekje af en voegt aftershave toe aan zijn shoppinglijstje.

Speciale spraakopdrachten

Naast het leuke kerstfilmpje heeft Google ook referenties ingebouwd bij Assistent. Als je ze zelf wil uitproberen, moet je wel controleren of het Engels ingesteld staat als taal voor je Assistent. Ga even naar de Google Home-app en tik rechts beneden op het icoontje van 'Account'. Daarna kies je 'Instellingen', 'Assistent' en 'Talen'. Kies 'English (US).'

Hieronder vind je de spraakopdrachten voor Google Assistent en de reacties die ze uitlokken.

> "How much do I owe you?" zorgt natuurlijk voor: "Keep the change, you filthy animal"

> "Did I forget something?" en je hoort Assistent schreeuwen: “KEVINNNNNNNNNN"

> "It’s me Snakes. I got the stuff" zorgt voor een dialoog uit de film die Kevin bekijkt, namelijk 'Angels with Filthy Souls'

> The Wet Bandits are here" zorgt ervoor dat je Kevin zijn huis hoort verdedigen

> "I'm the man of the house" laat je de scène herbeleven waarbij Kevin zijn aftershave probeert

Als je al dat leuks hebt uitgeprobeerd, is er nog deze leuke 'making of'-video die je hieronder kan bekijken. Wat denk jij van de Home Alone-referenties en de leuke video's? Laat het ons weten in de reacties.

Google Home

Google Home

De Google Home-app is een verzamelplek voor het instellen, beheren en bedienen van hardware als de Google Home, Chromecast en Chromecast Audio. Maar de app kan ook a ..

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk