'Google gaat Android 14 samen met de Pixel 8-serie aankondigen'

'Google gaat Android 14 samen met de Pixel 8-serie aankondigen'

Google Bard

door Google Bard

Laatst geüpdatet

Na een paar Developer Preview-releases en vijf bèta-updates van Android 14, leek het erop dat de stabiele Android 14-release in het verschiet lag. Helaas is er nog geen officiële aankondiging geweest en Google zou zelfs de release van de stabiele Android 14-update hebben uitgesteld.

Lancering Android 14 uitgesteld

Met het uitstellen van de stabiele Android 14-release, zullen smartphonefabrikanten die smartphones met Android 14 willen uitbrengen, hun release ook moeten uitstellen. Dit belangrijke stukje informatie wordt gemeld door journalist Mishaal Rahman.

Google was oorspronkelijk op 6 september van plan de broncode voor Android 14 vrij te geven. In plaats daarvan kondigde het Amerikaanse techbedrijf een paar Feature Drop-updates aan die op alle Android-smartphones zullen verschijnen.

Made by Google-evenement: wat te verwachten?

Volgens Rahman zal Google de stabiele versie van Android 14 op 4 oktober 2023 uitbrengen. Interessant is dat dit dezelfde datum is waarop de zoekgigant het Made by Google-evenement zal hosten.

Voor wie het niet weet, we verwachten dat Google een reeks spannende producten op dit evenement gaat onthullen, waaronder de langverwachte Pixel 8-serie en de Pixel Watch 2. De Pixel 8-serie zal bestaan ​​uit de standaard Pixel 8 en de Pixel 8 Pro-smartphones.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk