Zo maak je een vaderdagfilm in Google Foto's [+stappenplan]

Zo maak je een vaderdagfilm in Google Foto's [+stappenplan]

Google Foto's en Vaderdag

Vaderdag is traditiegetrouw een dag waarop de meesten een bezoekje brengen aan hun vader, eventueel met een cadeautje. Een mooi alternatief voor een geurtje dit jaar, kan de vaderdagfilm van Google Foto's zijn, die je prima op de Androidtablet van je vader kunt laten zien.

Zo maak je een vaderdagfilm in Google Foto's [+stappenplan]

Voor het maken van een vaderdagfilm zal Google Foto's eerst afbeeldingen van je vader moeten kunnen herkennen. Hiervoor is de functie gezichtsherkenning vereist, welke officieel alleen in Amerika beschikbaar is. Om deze functie te activeren is er een simpel trucje die je via het stappenplan in dit artikel makkelijk aan kunt zetten. Vervolgens kun je aan de slag met de film

1. Voor het maken van een film voor Vaderdag ga je naar deze website

2. Selecteer de afbeelding van je vader en klik op volgende

3. Selecteer de afbeeldingen van jezelf en eventueel broers en zussen, klik op klaar

Google Foto's heeft vervolgens een paar minuten nodig om de film te maken en te verwerken. Je krijgt vanzelf een melding in de Google Foto's-app, wanneer je film klaar is. Deze kan dan worden bekeken in de Foto-assistent. Dan sla je de film op in je bibliotheek of deel je hem aankomende zondag met je vader (en de rest van de familie). Succes!

Google Foto's
Google Foto's (Photo's) is de standaard galerij-app van Google die je kan gebruiken op Android, iOS en het web. Je kan je foto's makkelijk beheren en delen met vrien ..

Meer info

Lees meer over:
Fotografie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties