Google+-foto's nu nog makkelijker toevoegen aan Gmail

Google+-foto's nu nog makkelijker toevoegen aan Gmail

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Google Photos

Google Photos is onderdeel van Google+ en biedt een (automatische upload-functie voor alle gemaakte foto's, zodat je deze rustig online kunt zien of delen. Vanaf vandaag zal het ook mogelijk worden om deze foto's bij te voegen als attachment als je een e-mail wilt sturen via Gmail vanuit de browser. Als je nu op de knop drukt waarmee je een plaatje kunt toevoegen zul je direct alle gemaakte foto's zien die zijn geüpload naar de cloud, waarna je er makkelijk eentje kunt kiezen en gelijk kunt toevoegen als bijlage.

'Insert photo'

Als je via Google Photos bepaalde albums aanmaakt, bijvoorbeeld van een trip of een vakantie, kun je deze ook in één keer delen met je vrienden en kennissen. Tevens is het mogelijk om het formaat van de toegevoegde foto aan te passen door simpel een hoek te pakken en de foto uit te rekken of te verkleinen.

Beschikbaarheid

Google Photos is een onderdeel van Google+, dat al op vele Androidtoestellen voorgeïnstalleerd staat. Toch niet te vinden op jouw telefoon of tablet, download de applicatie dan door op onderstaande button te klikken, maar zorg er natuurlijk wel even voor dat de automatische upload-functie aanstaat in Google+.

Google+

Google+

Google+ is het sociale netwerk van Google dat beschikbaar is op het web, iOS en Android. Je kunt er berichten met foto's en video's plaatsen, collecties aanmaken van ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk