Google Chrome laat je sneller betere bedrijfsinformatie zien

Google Chrome laat je sneller betere bedrijfsinformatie zien

Laura Jenny

door Laura Jenny

Google maakt het vaak al makkelijk om snel veel informatie te krijgen over een bedrijf. Vaak kun je op Google al vrij snel -mede op basis van je locatie- het juiste bedrijf vinden. Zo kom je bij het zoeken naar Lotus bij het Chinese restaurant in jouw woonplaats uit en niet in de vijftig andere Lotussen die Nederland rijk is. Chrome gaat het echter net even makkelijker maken.

Google Chrome

In Chrome Dev-versie 116.0.5842.3 kun je een bedrijf opzoeken en dan zie je meteen in de zoeksuggesties al navigatie-, bel- en review-opties over een bedrijf, nog voordat je het hele bedrijf hebt uitgeschreven. Je kunt je Babi Pangang nu dus nog sneller bestellen, omdat Google Chrome je nog iets beter van dienst is. Deze nieuwe knoppen worden niet alleen voor het eerste resultaat bekendgemaakt, maar voor de topbedrijven in de zoektocht. Handig, want op die manier weet je snel waar je aan toe bent.

Je ziet bij elk bedrijf hetzelfde lijstje aan knoppen, dus je weet op een gegeven moment nog sneller welke knop je nodig hebt om een bedrijf snel te bellen of te beoordelen of het iets voor jou is gebaseerd op andermans reviews. Of deze functie snel verschijnt in de openbare Chrome is nog onbekend, het wordt nu in ieder geval volop getest. We zijn er altijd voor: zoekfuncties die alvast zoeken terwijl je pas een paar letters hebt getypt benodigen zelden het hele woord voordat je vindt wat je nodig hebt. Hieronder zie je hoe het eruit ziet (via Android Police).

Zouden er nog andere dingen zijn die we graag over een bedrijf weten? Wij zouden wel graag het menu bij een restaurant willen zien staan. Soms is dat ook wel het geval, maar heel professioneel ziet dat er vaak niet echt uit.

Wat zou jij graag snel willen weten van een bedrijf? Laat het nu achter in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk