Gerucht: Google Camera-update verwijst naar bestaan vouwbare Pixel

Gerucht: Google Camera-update verwijst naar bestaan vouwbare Pixel

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Google Pixel 6a ligt in omringende landen in de winkels, en er staan dit jaar nog meer Pixel-producten op de planning. Dat weten we dankzij de productteasers die Google eerder dit jaar deelde. Over één product is Google nog niet naar buiten getreden, en dat is de vouwbare Pixeltelefoon. Geruchten zijn er al heel lang, en nu komt er een nieuw gerucht bij.

Google Camera

Google Camera

Google Camera is de officiële applicatie voor Android om foto's mee te maken en is voor elk toestel beschikbaar dat op Android 4.4 of hoger draait. Het is onder ..

Komt die vouwbare Pixel er nu?

Versie 8.6 van Google Camera is beschikbaar voor alle Pixel-bezitters en die versie biedt volgens 9to5Google meer dan alleen een paar bugfixes. De app bevat namelijk een verwijzing naar een andere nieuwe functie met codenaam 'Jupiter'. Wat vooral intrigerend is, is het icoon dat bij de functie te zien is. Dat icoon is vrij eenvoudig maar de vouw in het midden met de pijl erbij wijzen duidelijk op een vouwbaar apparaat.

Gerelateerde artikelen

Mogelijk is 'Jupiter' vergelijkbaar met de Voorbeeld coverscherm: aan-functie van de Samsung Galaxy Z Fold 3. Met deze functie zie je op het coverdisplay wat je met de hoofdcamera fotografeert. Je kan de volumetoetsen als sluiterknop gebruiken om zo een selfie te maken met de hoofdcamera.

Gerucht: Google Camera-update verwijst naar bestaan vouwbare Pixel

Helaas bevat de huidige code van de Google Camera-app verder geen details over Jupiter en de mogelijkheden van de modus Het enige detail dat tot nu toe is gevonden, is het verbergen van de knop Camera wisselen zodra Jupiter op een foldable wordt geactiveerd.

Hoe het ook zij, het is heel goed mogelijk dat de lancering van een vouwbare Google Pixeltelefoon steeds dichter bij komt. Google is al nieuwe camerafuncties en technieken aan het voorbereiden. Toch zijn er helaas ook nog geruchten dat de vouwbare Pixeltelefoon er niet komt.

Nieuwe 'Hotshot'-functie 

Naast tekenen van het bestaan van de Pixel Notepad bevat versie 8.6 van de Google Camera-app ook aanwijzingen van een nieuwe 'Hotshot'-functie die 'visuele, audio- en haptische feedback gebruikt om selfie-begeleiding te bieden'. De bijbehorende afbeelding hieronder laat een persoon zien die perfect in het midden van een telefoon zit, maar het is niet precies duidelijk hoe de functie eruit zal zien zodra deze beschikbaar is. Mogelijk werkt de functie met verschillende soorten feedback die aangeven dat de opname die je hebt gemaakt er geweldig uit moet zien en klaar is om te worden vastgelegd.

Gerucht: Google Camera-update verwijst naar bestaan vouwbare Pixel

Ben jij geïnteresseerd in een vouwbare Pixeltelefoon? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk