Google brengt Magic Eraser en andere cadeautjes naar elke smartphone

Google brengt Magic Eraser en andere cadeautjes naar elke smartphone

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Eén van de exclusieve functies van de Google Pixel 7-serie is de Magic Eraser, waarmee je ongewenste objecten zoals je ex-vriendin uit foto's kunt verwijderen. Deze exclusieve functie komt nu ook naar andere telefoons. En er is nog meer!

Een magische gum voor iedereen

Google brengt het goede nieuws via Twitter naar buiten toe: "Magic Eraser is now rolling out to ALL Pixel phones". Vanaf nu kunnen eigenaren van andere Pixel-telefoons, buiten de Pixel 7-serie, dus de magische gum in Google Foto's gebruiken. Maar er is meer goed nieuws. Google geeft ook aan dat niet-Pixel-telefoon van de Magic Eraser kunnen gebruiken in Google Foto's. Daarvoor is wel een Google One-abonnement nodig.

Stappenplan

Dus, heb je Google Foto's op je telefoon staan en een Google One-abonnement? Dan kan je de magische gum waarschijnlijk nu al in de Foto's-app vinden. Zo kom je bij de Magische gum in Google Foto's:

  1. Open Google Foto's op je telefoon
  2. Tik op de foto die je wilt bewerken
  3. Tik op Bewerken onderin
  4. Veeg nu bij Suggesties naar links en tik op Tools
  5. Tik op magische gum en selecteer veeg over het object dat je wilt verwijderen
  6. Tik op Klaar om het resultaat op te slaan

Nog meer gratis

Daarnaast krijgt iedereen met Google Foto's en een Google One-abonnement toegang tot een nieuw HDR-effect voor video's. En daar komen ook nog nieuwe ontwerpen voor collages bij.

Tenslotte geeft Google iedereen die betaalt voor een One-lidmaatschap (en dat is vrijwel verplicht sinds de dood van gratis Foto's-opslag) nog een cadeautje: de verzending van sommige afdrukbestellingen is gratis.

Fijn dat Google ons verblijdt met nieuwe functies voor Google Foto's! Heb jij ze al gezien in Googles galerijapp? Laat het ons weten in de reacties.

Google brengt Magic Eraser en andere cadeautjes naar elke smartphone

De populairste artikelen over Google Foto's

Wist je ook dat Google Foto's foto's en video's kunt draaien op je telefoon? Je leest er hier alles over. Je kan in Google Foto's ook handmatig mensen en gezichten taggen. En je kan natuurlijk je Google Foto's synchroniseren met je pc.

Gerelateerde artikelen

Google Foto's

Google Foto's

Google Foto's (Photo's) is de standaard galerij-app van Google die je kan gebruiken op Android, iOS en het web. Je kan je foto's makkelijk beheren en delen met vrien ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk