Google blijft updates voor Android 12 Beta uitbrengen

Google blijft updates voor Android 12 Beta uitbrengen

Dit jaar doet Google alles anders. Zo bracht het bedrijf voor het eerst van tevoren details naar buiten over de nieuwe Pixel 6-serie, en werd Android 12 tijdens de officiële aankondiging nog niet beschikbaar gesteld voor Pixeltelefoons. Nu blijkt ook dat het bètaprogramma van Android 12 gewoon voortgezet wordt.

Android 12 Beta

Google brengt bijna altijd preview- en bètaversies van nieuwe Androiversies. Deze zijn onderdeel van het bètaprogramma waaraan geselecteerde smartphones deel kunnen nemen. Na de lancering van de stabiele versie stopt Google met het bètaprogramma. Dit jaar kondigde Google Android 12 op 4 oktober aan en dinsdag werd de nieuwe Androidversie naar de Google Pixel 3-reeks, Pixel 3a-reeks, Pixel 4-reeks, Pixel 4a, Pixel 4a 5G en Pixel 5.

Nu laat Google in een post op Reddit weten dat Android 12 Beta gewoon wordt voortgezet: "Je hebt nu de mogelijkheid om verder te gaan in het bètaprogramma op je Pixel-apparaat en doorlopende Android 12 pre-release-updates te ontvangen, inclusief feature drops, bugfixes en verbeteringen voor de stabiliteit en prestaties." Op deze manier kan Google nieuwe functies via Android 12 Beta blijven testen, alvorens ze naar het grote publiek te brengen.

Wil je de stabiele versie van Android 12 behouden?

Heb je je onlangs aangemeld voor de Android 12 Beta (dat kan hier) en hier nog niet voor afgemeld? Dan blijf je in het bètaprogramma en kun je aankomende december al de nieuwe update verwachten. Wil je liever de stabiele versie van Android 12 gebruiken, dan heb je nog tot 1 december de mogelijkheid om je af te melden. Doe je dit niet, dan zal je Pixel een factory reset nodig hebben om terug te gaan naar de stabiele versie. Zorg ervoor dat je de stabiele versie van Android 12 op je Pixel-telefoon installeert, en verlaat vervolgens hier het bètaprogramma van Android 12.

Google blijft updates voor Android 12 Beta uitbrengen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer