'Google werkt aan een alles-in-één abonnement'

'Google werkt aan een alles-in-één abonnement'

Google Bard

door Google Bard

Laatst geüpdatet

Google heeft veel verschillende diensten in haar portfolio, sommige daarvan komen met een abonnement, zoals de Google One-cloudopslagservice, YouTube Music, enzovoort. Als je je op elk van hen individueel zou abonneren, zou dit uiteindelijk erg duur kunnen worden. Maar Google zou volgens nieuwe geruchten werken aan een nieuw abonnementspakket.

Google alles-in-één abonnementspakket

Dit blijkt uit een rapport van 9to5Google, die tijdens een APK-analyse van de Google Home-app een potentieel "alles-in-één" abonnementspakket van Google ontdekte. Op basis van de gevonden gegevens in de analyse wordt vermeld dat dit pakket abonnementen zou kunnen bevatten voor Nest Aware, 2 TB aan opslag voor je foto's en Google Drive, Gmail en "meer voordelen".

Het is onduidelijk welke andere diensten als onderdeel van dit bundelabonnement zouden kunnen worden aangeboden, aangezien niet allemaal expliciet werden genoemd, en hoeveel het zou kunnen kosten. Eerder had Google een abonnement genaamd de Pixel Pass. Het bood klanten de nieuwste Pixel-telefoon samen met een abonnement op Google One, Google Play Pass en YouTube Premium. Het abonnement werd uiteindelijk vorige maand stopgezet, dus dit zou de manier van Google kunnen zijn om het nieuw leven in te blazen.

Andere bedrijven zoals Apple bieden al een alles-in-één abonnement genaamd Apple One. Hiermee krijgen gebruikers toegang tot diensten zoals Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en cloudopslag, waarbij sommige hogere niveaus aanvullende diensten aanbieden zoals Apple Fitness+. Toegegeven, Google biedt veel meer diensten aan en dat kan het wat lastiger maken om ze in een aantrekkelijk aanbod te bundelen. We zullen moeten afwachten waar de techgigant mee komt.

Ben jij klaar voor een toekomstige alles-in-één abonnement van Google? Laat ons weten welke diensten jij graag in dit pakket zou willen zien en wat je ervan verwacht in de reacties!

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk