Google Agenda werkt nu beter samen met Microsoft Outlook

Google Agenda werkt nu beter samen met Microsoft Outlook

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Alle apps en diensten werken goed met elkaar samen. Het heet ook niet voor niets een Google-ecosysteem. Toch zijn er veel mensen die diensten van verschillende fabrikanten gebruiken, zoals Microsoft Outlook en Google Agenda voor afspraken. Die twee gaan nu beter samenwerken.

Google Agenda en Microsoft Outlook

Als je zowel Google Agenda als Microsoft Outlook voor je afspraken gebruikt, dan staat je een leuke verrassing te wachten. Google maakt namelijk bekend dat de twee diensten beter gaan samenwerken.

  • Microsoft Outlook-gebruikers die ook een Google Agenda met hetzelfde e-mailadres gebruiken, kunnen Google Agenda-uitnodigingen en RSVP's in Outlook ontvangen.
  • Als er een uitnodiging in Google Agenda wordt gezet, komt er in Outlook automatisch een herinnering van deze vergadering om ervoor te zorgen dat gasten die Outlook gebruiken geen afspraken missen.

De integratie maakt het dus voor gebruikers mogelijk om altijd op de hoogte blijven van afspraken, ongeacht welke app ze gebruiken. Dit betekent dat wanneer een gebruiker een afspraak toevoegt aan Google Agenda, er automatisch een herinnering wordt weergegeven in de Outlook-agenda. Handig!

Gerelateerde artikelen

Volgens Google is de verbeterde samenwerking tussen Microsoft Outlook en Google Agenda al van start gegaan. Je hoeft hier niets voor te doen, je ziet deze updates automatisch. Google brengt de nieuwe functie naar Google Workspace, legacy G Suite Basic, zakelijke en privé-accounts.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Google Agenda en Microsoft Outlook? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

Google Agenda

Google Agenda

Je kunt Google Agenda gebruiken om al je afspraken bij te houden. Er kunnen meldingen ingesteld worden die ontvangen kunnen worden via de app of mail. Ook kunnen er ..
Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook voor Android is een email-app voor Android met ondersteuninig voor Gmail, Hotmail, Outlook.com, Microsoft Exchange en meer. Ook is het mogelijk bes ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk