Gmail: waar is mijn deleteknop en hoe krijg ik hem terug?

Gmail: waar is mijn deleteknop en hoe krijg ik hem terug?

Gmail

Gmail is de populaire mailapplicatie van Google en heeft recent een grote make-over gekregen. Hierbij zijn er een aantal nieuwe functies toegevoegd, maar is er ook een andere indeling van het hoofdscherm gemaakt. Hierbij is de deleteknop, of het welbekende prullenbakje verdwenen. Erg vervelend vond ik persoonlijk, maar er is gelukkig een manier om deze terug te krijgen, zodat je de extra handeling niet hoef uit te voeren als je een mailt wilt verwijderen.

Verwijderen en archiveren

In Gmail is het mogelijk berichten te verwijderen, maar ook om deze te archiveren als je deze later nog eens terug wilt zien. Om (één van) deze opties weer in het hoofdscherm te krijgen, ga je naar de instellingen van Gmail en tikt vervolgens op algemene instellingen.

Hier kun je kiezen welke knoppen er zichtbaar moeten zijn. In het volgende voorbeeld zijn 'archief en verwijderen' beiden actief. Zo kun je dus snel weer berichten verwijderen, of archiveren uit Gmail.

Gmail
Gmail is de mailapplicatie van Google en wordt standaard op vele toestellen meegeleverd. Het is onder andere mogelijk om berichten in te delen  met labels en fi ..

Meer info

Lees meer over:
Tools

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties