Getest: GingerVillain ROM 0.4

Getest: GingerVillain ROM 0.4

Hoe compleet is deze ROM?

Google Maps met twee-vinger-rotatie

Screenshots

Video

http://www.youtube.com/watch?v=nanF5mKNDrE

Market en Live Wallpapers

Interview

Met veel lezen en de relevante fora doorzoeken kom je een heel eind.
HTC Desire. Ook al vind ik het uiterlijk van de HTC Hero nog steeds beter.
Ik kan de meeste programmeertalen lezen en er kleine aanpassingen aan doen (niet gespecialiseerd in één programmeertaal).
VillainROM is een samenwerkingsverband van een aantal developers opgestart door Nathan Russel. Het team bevat niet alleen rom-bouwers maar ook webdevelopers, designers e.d. om ook de eigen site op een volwaardige manier te onderhouden. (villainrom.co.uk)
Deze rom is vanaf AOSP code gecompileerd met daarin een aantal fixes van Cyanogen omdat zonder deze fixes nog niet alles perfect werkt op de Nexus One en Desire (grotendeels identieke devices). Voor de laatste problemen (camcorder) moet er waarschijnlijk gewacht worden op de OTA van de Nexus One voor een aantal libraries waarvan geen broncode beschikbaar is.
Bedankje aan de Villain-teammembers en uiteraard Cyanogen en zijn team voor de fantastische aanpassingen aan de standaard Androidbroncode.

[ROM-GingerBread] Ginger Villain 0.4

Lees meer over:
MIPS

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties